about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کسپرسکی گزارش داد که تهدیدات سایبری در امارات در سال گذشته 20 درصد کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky)، اخیراً در جریان نهمین کنفرانس امنیت سایبری سالانه خود در سال 2024 در خاورمیانه، ترکیه و آفریقا (META)، که در کوالالامپور، مالزی برگزار شد، در مورد تحولات چشم‌انداز تهدید سایبری در امارات و منطقه بحث کردند.

نقطه کانونی بحث‌ها امنیت روندهای نوظهور فناوری مانند هوش مصنوعی بود که بر مقیاس تهدیدات مدرن تأثیر می‌گذارد؛ به موازات آن، تهدیدهایی که سیستم‌های کنترل صنعتی را در زیرساخت‌های حیاتی، در خاورمیانه، آفریقا و آسیا هدف قرار می‌دهند، مورد بحث قرار گرفتند. رویکرد امنیت سایبری کسپرسکی به عنوان راهی برای ایجاد راه‌حل‌هایی که عملاً غیرممکن است و تعداد آسیب‌پذیری‌های احتمالی را به حداقل می‌رساند، در کانون توجه قرار گرفت.

منظره تهدید در امارات

وقتی به چشم‌انداز تهدید در امارات متحده عربی نگاه می‌کنیم، تله‌متری کسپرسکی نشان داد که تعداد کلی تهدیدات سایبری در این کشور در سال 2023 نسبت به سال قبل 20 درصد کاهش و حملات فیشینگ 70 درصد افزایش یافته است. کارشناسان کسپرسکی با تشریح چشم‌انداز تهدید در امارات متحده عربی، بین س3 ماهه چهارم و سوم سال 2023، شاهد افزایش 53 درصدی حملات با استفاده از اکسپلویت‌هایی بودند که از آسیب‌پذیری خاصی در سیستم استفاده می‌کردند. حملات باج‌افزاری که برای رمزگذاری داده‌ها، فایل‌ها یا سیستم قربانی طراحی شده‌اند و در ازای پرداختی قابل دسترسی هستند، در امارات 86 درصد افزایش یافته است. حملات جاسوس‌افزاری که شامل نرم‌افزارهای مخربی است که به رایانه کاربر برای جمع‌آوری و به اشتراک‌گذاری داده‌ها با اشخاص ثالث نفوذ می‌کنند، ۴۴ درصد افزایش داشتند و حملات درب پشتی که به کاربران اجازه می‌دهد امنیت را دور بزنند و دسترسی سطح بالا را به دست آورند تا 55 درصد افزایش یافتند.

تجزیه و تحلیل منطقه‌ای تهدیدات آنلاین

براساس تجزیه و تحلیل کسپرسکی، تهدیدات آنلاین ناشی از آسیب‌پذیری در صفحات وب، ایمیل‌ها یا سرویس‌های وب، نوسانات قابل توجهی در منطقه داشته است. ترکیه بیشترین تعداد کاربران تحت تأثیر تهدیدات آنلاین (41.8 درصد) را داشت و پس از آن کنیا (39.2 درصد)، قطر (38.8 درصد) و آفریقای جنوبی (35 درصد) قرار گرفتند. کاربران کمتری در عمان (23.4 درصد) و مصر (27.4 درصد) و پس از آن عربستان سعودی (29.9 درصد) و کویت (30.8 درصد) تحت تأثیر قرار گرفتند.

راشد الممانی (Rashed Al Momani)، مدیر کل کسپرسکی در خاورمیانه، اظهار داشت :

«در سال 2023، کسپرسکی رشد 6 درصدی در فروش «B2B» در منطقه خاورمیانه را گزارش کرد و با موفقیت در مجموع 30 میلیون تهدید در امارات را مسدود کرد. این ارقام به وضوح نشان می‌دهند که سازمان‌ها مصمم هستند تا آمادگی امنیت سایبری خود را با توجه به تهدیدات سایبری پیشرفته در حال رشد افزایش دهند. از آنجایی که آموزش برای افزایش آگاهی امنیت سایبری کلیدی است، ما با چندین نهاد دولتی مانند شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی برای تقویت تلاش‌های خود در همه بخش‌ها همکاری کرده‌ایم.»

منبع:

تازه ترین ها
ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.

نصب
1403/12/07 - 07:57- ابزارهای هوشمند

نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط متروی رژیم صهیونیستی

پلیس رژیم صهیونیستی خواستار نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط مترو در سرزمین‌های اشغالی شد.

کاهش
1403/12/07 - 07:55- آفریقا

کاهش تهدیدات سایبری در کنیا با همکاری شرکت‌های مخابراتی

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.