about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان حفاظت از داده‌های فرانسه روز پنج‌شنبه اعلام کرد که آژانس اصلی دولتی این کشور که مسئول ثبت‌نام جویندگان کار، پرداخت مزایای بیکاری و کمک به کاریابی است، به دلیل ضعف در امنیت داده‌ها به پرداخت ۵ میلیون یورو جریمه شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، اوایل سال ۲۰۲۴، هکرها با استفاده از حملات مهندسی اجتماعی به سامانه‌های رایانه‌ای فرانس تراوای (France Travail) نفوذ کردند؛ این موضوع بنا بر بیانیه‌ای از سوی نهاد ناظر موسوم به CNIL اعلام شد.

بر اساس این بیانیه، این حمله سایبری به مهاجمان امکان داد تا کنترل حساب‌های سازمان‌هایی را که مسئول حمایت و نظارت بر اشتغال افراد دارای معلولیت هستند، در دست بگیرند.

هکرها به داده‌های تمامی افرادی که طی ۲۰ سال گذشته در این سازمان ثبت‌نام کرده بودند دسترسی پیدا کردند.

آن‌ها به داده‌های سلامت جویندگان کار دسترسی نداشتند، اما شماره‌های بیمه ملی، نشانی‌های ایمیل و پستی و شماره‌های تلفن را به دست آوردند.

در این بیانیه آمده است که میزان جریمه بر اساس «نادیده گرفتن اصول اساسی امنیت توسط فرانس تراوای، تعداد افراد آسیب‌دیده و حجم و حساسیت داده‌های پردازش‌شده» تعیین شده است.

از جمله ضعف‌های امنیتی شناسایی‌شده می‌توان به فرایندهای احراز هویت ضعیف، ثبت و بررسی ناکافی رویدادها برای شناسایی رفتارهای غیرعادی، و دسترسی گسترده‌تر از حد نیاز به داده‌ها اشاره کرد.

به فرانس تراوای دستور داده شده است که فوراً کنترل‌های امنیتی مناسب را اجرا کند.

این سازمان اعلام کرد:

ما کاملاً از جدیت رویدادهای رخ‌داده و مسئولیت خود در زمینه حفاظت از داده‌ها آگاه هستیم. اگرچه ما تصمیم CNIL را مورد مناقشه قرار نمی‌دهیم، اما با این حال با توجه به تعهد بسیار جدی ما به امنیت سایبری و حفاظت از داده‌های کاربرانمان از زمان وقوع این حادثه، از شدت این تصمیم ابراز تأسف می‌کنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.