about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ویدیوی عجیب سگ رباتیکی که درحال نبرد با یک پهپاد است، در شبکه‌های اجتماعی چین دست‌به‌دست می‌شود و تصویر نگران‌کننده‌ای از آینده را به‌نمایش می‌گذارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ویدیوی عجیب سگ رباتیکی که درحال نبرد با یک پهپاد است، در شبکه‌های اجتماعی چین دست‌به‌دست می‌شود و تصویر نگران‌کننده‌ای از آینده را به‌نمایش می‌گذارد. در این ویدیو ربات‌ها ظاهراً از وسایل آتش‌بازی مثل فشفشه و ترقه استفاده می‌کنند و خبری از مهمات جنگی نیست، اما می‌توان از آن به‌عنوان پیش‌نمایش جنگ ماشین‌ها در آینده یاد کرد.

جنگ با کمک پهپادها از ایده‌ای آینده‌نگرانه به حقیقتی رایج در دنیای امروز تبدیل شده است. در سال‌های اخیر چند نمونه از استفاده نظامی و جنگی از سگ‌های رباتیک در اخبار نیز دیده شده بود. حالا ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی چینی پخش شده که موقعیت آن مشخص نیست و توضیحات خاصی درباره آن در دست نداریم، اما دو ربات را نشان می‌دهد که با ابزارهای آتش‌بازی درحال شلیک به یکدیگرند.

در این کلیپ کوتاه می‌بینیم که پهپاد موقعیت خود را در هوا تغییر می‌دهد تا از زاویه‌ای متفاوت به سگ رباتیک حمله کند. در نتیجه، ربات چهارپا نیز مجبور به حرکت می‌شود تا در مقابل پهپاد قرار بگیرد و امکان شلیک به آن را داشته باشد.

ویدیوی جنگ ربات‌ها کاربران را نگران کرده است

در این ویدیو مشخص نیست که ربات‌ها توسط انسان کنترل می‌شوند یا به‌صورت خودکار درحال مبارزه هستند، اما حتی اگر تحت کنترل انسان باشند، می‌توانیم نمایی از جنگ‌افزارهای آینده و صحنه نبردهای پیش‌رو را در ذهن تصور کنیم.

طبق گزارش South China Morning Post، کاربران شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند که این ویدیو می‌تواند «اولین جنگ ماشین‌ها» و «طلوع جنگ‌افزارهای مدرن مبتنی بر هوش مصنوعی» را نشان دهد. برخی دیگر درباره برتری‌های این ابزارها در شرایط مختلف جنگی و احتمالات چگونگی پیاده‌سازی آنها گمانه‌زنی کرده‌اند.

باتوجه‌به شرایط این ویدیو به‌نظر نمی‌رسد که هیچ کدام از این ربات‌ها به‌طور اختصاصی برای استفاده‌های جنگی ساخته شده باشند. پهپاد مربوطه احتمالاً از شرکت DJI است و سگ رباتیک نیز باید محصول Unitree باشد. محصولات این دو شرکت چینی نظامی نیستند.

بااین‌حال، ارتش چین در پی استفاده از ربات‌ها در تجهیزات نظامی خود است و سعی دارد در این زمینه از ایالات متحده آمریکا پیشی بگیرد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.