about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

یک گروه هکری با نام کولری ورولف که با نام‌های دیگر از جمله یوروتروپر و سایلنت لینکس نیز شناخته می‌شود، طی چند ماه گذشته کارزار گسترده‌ای از جاسوسی سایبری علیه نهادهای دولتی و صنعتی روسیه انجام داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، طبق گزارش شرکت امنیت سایبری ترکیه‌ای پیکوس سکیوریتی (Picus Security)، این حملات بین ماه‌های می تا اوت ۲۰۲۵ صورت گرفته و نهادهای دولتی، شرکت‌های انرژی، معدن و تولید روسیه را هدف قرار داده‌اند.

هکرها با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ پیشرفته که ظاهراً از سوی وزارتخانه‌های اقتصاد، بازرگانی و حمل‌ونقل قرقیزستان ارسال شده بودند و گاهی از حساب‌های ایمیل واقعی و هک‌شده استفاده می‌کردند، بدافزارهایی به نام‌های فولشل (FoalShell) و استالیون رت (StallionRAT) را در سیستم قربانیان نصب کردند.

بدافزار فولشل به مهاجمان دسترسی از راه دور به رایانه‌های آلوده می‌داد و استالیون رت از اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام برای فرمان‌دهی و کنترل استفاده می‌کرد تا بتواند داده‌ها را سرقت کرده و دستورات مختلف را اجرا کند.

ایمیل‌های ارسالی با عناوینی فریبنده مانند «نتایج سه‌ماهه عملیات مشترک» یا «فهرست کارکنان واجد پاداش» طراحی شده بودند تا کاربران را به باز کردن فایل‌های آلوده تشویق کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در کنار هدف قرار دادن روسیه، این گروه فعالیت خود را به مناطق دیگر نیز گسترش داده است.

وجود فایل‌هایی به زبان تاجیکی و عربی در سیستم‌های آلوده، نشانه‌هایی از علاقه احتمالی آن‌ها به آسیای مرکزی و خاورمیانه است.

اگرچه شرکت پیکوس وابستگی این گروه را به هیچ دولت خاصی تأیید نکرده، اما پژوهشگران شرکت سیسکو تالوس (Cisco Talos) پیش‌تر اعلام کرده‌اند که منشأ آن احتمالاً قزاقستان است؛ چرا که هکرها از زبان و ارز قزاقی استفاده کرده و عمدتاً بر منطقه آسیای مرکزی تمرکز دارند.

این گروه از سال ۲۰۲۲ فعال است و پیش‌تر نهادهایی چون سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO)، سفارتخانه‌ها و سازمان‌های اروپایی را هدف قرار داده است.

 

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.