about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

IBM دست به دامن دانشگاه‌های کانادایی می‌شود

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مسئولان پروژه آی‌بی‌ام واتسون (IBM Watson) قصد دارند، توانایی شناسایی و مقابله با جرائم سایبری را به سامانه هوش مصنوعی خود بیفزایند. به همین منظور، مسئولان پروژه واتسون، به سراغ دانشگاه‌های مطرح کانادایی رفته‌اند تا از توانایی متخصصان علوم رایانه‌ای آنها بهره ببرند. واتسون سامانه هوش مصنوعی آی‌بی‌ام است که چند سال پیش برای حل مشکلات و ارائه راه‌حل‌های منطقی ساخته شد.
کیلب بارلو (Caleb Barlow)، معاون بخش امنیت آی‌بی‌ام، با اشاره به ناتوانی نیروی انسانی برای مقابله با حجم عظیم حملات سایبری، گفت: "روزانه و به طور میانگین، دویست هزار حمله سایبری به هر سازمان صورت می‌گیرد. نیروی انسانی توانایی بررسی تمام اطلاعات این حملات را ندارد؛ به علاوه اینکه، بخش امنیت سایبری با کمبود نیروی متخصص مواجه است. تلاش سازمان‌ها و شرکت‌های امنیت سایبری برای مقابله با حملات دیجیتال نیز اغلب از سطح ارائه گزارش فراتر نمی‌رود. به همین دلیل، نیاز به یک هوش مصنوعی برای حل این مشکل حس می‌شود."
دانشگاه نیو برانزیک (New Brunswick) یکی از سه دانشگاه کانادایی است که واتسون را در این پروژه همراهی خواهد کرد. علی قربانی، رییس دانشکده علوم رایانه دانشگاه نیو برانزیک، در مورد همکاری آنها با واتسون گفت: "هر چه اطلاعات ورودی واتسون بیشتر باشد؛ توانایی آن برای شناسایی، تجزیه‌-تحلیل و پیش‌بینی حملات افزایش میابد. همکاری در این پروژه، فرصتی را برای دانشجویان ما فراهم می‌کند تا در یک پروژه امنیت سایبری واقعی حضور داشته باشند. این همکاری، علاوه بر افزایش علم و آگاهی دانشجویان، امکان همکاری‌های بیشتر ما با آی‌بی‌ام را فراهم می‌کند."
همکاری موردنظر از پاییز 2016 شروع می‌شود و تا یک سال نیز ادامه خواهد داشت. دانشجویان کانادایی نیز قرار است ماهانه، 15 هزار سند به سامانه واتسون تزریق کنند تا اطلاعات کافی در مورد حملات سایبری را در اختیار آن قرار دهند.

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.