about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حملات سایبری در پنج سال گذشته حدود ۴۴ میلیارد پوند (معادل ۵۵.۰۸ میلیارد دلار) به کسب‌وکارهای بریتانیایی به دلیل کاهش درآمد خسارت وارد کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این گزارش نشان می‌دهد که حملات سایبری به طور متوسط ۱.۹ درصد از درآمد شرکت‌ها را تحت تأثیر قرار داده و شرکت‌هایی که درآمد سالانه آن‌ها بیش از ۱۰۰ میلیون پوند است، بیشتر در معرض این حملات قرار دارند.

طبق اعلام شرکت کارگزار بیمه هائودن (Howden)، شایع‌ترین دلایل حملات سایبری شامل نفوذ به ایمیل‌ها (۲۰ درصد از موارد) و سرقت داده‌ها (۱۸ درصد از موارد) بوده است.

با این حال، تنها ۶۱ درصد از کسب‌وکارها از نرم‌افزارهای ضدویروس و ۵۵ درصد از فایروال‌های شبکه استفاده می‌کنند.

هزینه‌ها و کمبود منابع داخلی فناوری اطلاعات از جمله عواملی هستند که منجر به سطح پایین امنیت سایبری در شرکت‌ها شده‌اند.

سارا نیلد، رئیس بخش سایبری خرده‌فروشی در بریتانیا در شرکت هائودن بیان کرد:

جرایم سایبری در حال افزایش است و مهاجمان مخرب همچنان از آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری سوءاستفاده می‌کنند، به‌ویژه با توجه به وابستگی بیشتر شرکت‌ها به فناوری برای عملیات خود.

یافته‌های شرکت هائودن بر اساس نظرسنجی از ۹۰۵ تصمیم‌گیرنده فناوری اطلاعات در بخش خصوصی بریتانیا است که توسط شرکت یوگاو (YouGov) در سپتامبر انجام شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.