about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حمله سایبری که در ماه می توسط شرکت کی ترونیک کشف شد، بیش از ۱۷ میلیون دلار برای این شرکت هزینه در برداشته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در تاریخ ۶ می، این شرکت سازنده مدارهای چاپی الکترونیکی فعالیت‌های غیرعادی را در سرورهای خود تشخیص داد که منجر به تعطیلی عملیات آن در مکزیک و ایالات متحده به مدت دو هفته به منظور «اقدامات ترمیمی» شد.

گروه باج‌افزاری بلک باستا (Black Basta) ادعا کرد که این حمله را انجام داده و اطلاعات حساس کی ترونیک (Key Tronic) را در وب‌سایت خود منتشر کرده است.

در روز جمعه، شرکت کی ترونیک به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که حدود ۲.۳ میلیون دلار هزینه‌های مرتبط با حمله سایبری داشته و اعتقاد دارد که تقریباً ۱۵ میلیون دلار از درآمد خود را در طول سه‌ماهه چهارم از دست داده است.

این شرکت که در اسپوکان واقع در واشنگتن مستقر است، می‌گوید که سفارش‌ها «قابل بازیابی» هستند و می‌توانند در سال آینده انجام شوند.

انتظار می‌رود درآمد سه‌ماهه چهارم این شرکت به ۱۲۵ میلیون دلار برسد که کمتر از پیش‌بینی‌های قبلی است.

این شرکت در سال گذشته بیش از ۵۹۶ میلیون دلار درآمد داشت.

یک گزارش تازه از آی بی ام (IBM) و مؤسسه پونمون (Ponemon) نشان داد که میانگین هزینه یک سرقت داده از مارس ۲۰۲۳ تا فوریه ۲۰۲۴ به ۴.۸۸ میلیون دلار افزایش یافته است که از میانگین ۴.۴۵ میلیون دلاری در سال قبل بیشتر است.

بخش تولیدی به‌طور مکرر هدف حملات سایبری قرار می‌گیرد، به‌طوری که شرکت تولیدکننده لیفتراک کرون اکوییپمنت (Crown Equipment) در ماه ژوئن گزارش یک حمله باج‌افزاری را داد و شرکت خدمات تولیدی بریتانیایی وولکس (Volex) نیز در اکتبر گذشته اعلام کرد که هکرها به سیستم‌های آن دسترسی یافته‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/22 - 13:50- جنگ سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

میزبانی
1405/06/22 - 13:45- آسیا

میزبانی سمرقند از نمایندگان جوان پارلمان‌ها در نشست اتحادیه بین‌المجالس

اتحادیه بین‌المجالس، دوازدهمین کنفرانس جهانی نمایندگان جوان پارلمان‌ها را در سمرقندِ ازبکستان برگزار کرد.

نشست
1405/06/22 - 13:33- آمریکا

نشست توجیهی سازمان ملل درباره مبارزه با تروریسم آنلاین

نشست توجیهی سازمان ملل درباره مبارزه با تروریسم، بر نقش فزاینده هوش مصنوعی و پلتفرم‌های آنلاین تأکید کرد.