هوش مصنوعی توربوشارژ، پاسخی سریع در برابر تهدیدات سایبری
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، البحرانی تاکید کرد که سیستم های مجهز به هوش مصنوعی توانایی تجزیه و تحلیل رفتار کاربر، تشخیص الگوهای غیرعادی و پاسخ فعالانه به حملات احتمالی را دارند و در نتیجه از آسیب قبل از وقوع جلوگیری می کنند.
این سمینار با عنوان "امنیت سایبری در عصر هوش مصنوعی" توسط شرکت ان جی ان (NGN)، یک شرکت پیشرو بحرینی و یکپارچه ساز سیستم های فناوری اطلاعات و مدیریت امنیت سایبری، به عنوان بخشی از جلسه آگاهی ان جی ان با هدف افزایش دانش در مورد امنیت سایبری برگزار شد.
این رویداد، گروهی از متخصصان در زمینه امنیت اطلاعات، داده ها و امنیت سایبری را گرد هم آورده است.
آقای علاء البحرانی بیان کرد:
در حوزه تجزیه و تحلیل داده های مبتنی بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری، ما شاهد پیشرفت قابل توجهی هستیم که عمیقاً بر قابلیت های تحلیلی و محافظت سایبری تأثیر می گذارد. با استفاده از قدرت هوش مصنوعی، راه حل های امنیت سایبری می توانند تهدیدهای نوظهور و ناشناخته را به خوبی شناسایی کنند، آن هم همراه با شناسایی تهدیدهایی که قبلاً به شبکه نفوذ کرده اند. با توجه به تلاشهای مداوم هکرها برای ابداع روشهای غیرقابل شناسایی و غافلگیر کردن سازمانها، این برنامههای کاربردی هوش مصنوعی این پتانسیل را دارند که پیامدهای تکنیکهای هک پیشرفته را که هنوز طبقهبندی نشدهاند، از بین ببرند یا به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
البحرانی همچنین بر پتانسیل هوش مصنوعی و ادغام امنیت سایبری برای افزایش بهره وری سرمایه انسانی در سازمان ها تاکید کرد.
با استفاده از برنامههای امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی برای انجام تشخیصهای امنیتی، پرسنل امنیت فناوری اطلاعات میتوانند بر روی بررسی تهدیدات تشخیص داده شده توسط برنامه تمرکز کنند، در نتیجه به شرکتها اجازه خواهند داد تا زمان و اقدامات کارکنان فناوری اطلاعات را به طور مؤثرتر و کارآمدتری در حفاظت از منابع دیجیتال سازمان مدیریت کنند.
در نتیجه بهره وری افزایش می یابد و اثربخشی کلی سیستم امنیت سایبری افزایش می یابد.
علاوه بر این، این ادغام فناوری پیشرفته با تخصص انسانی میتواند کارایی بیشتری در کاهش خطرات تهدیدات سایبری داشته باشد و به سازمانها اجازه میدهد تا یک زیرساخت شبکه ایمن و انعطافپذیر را حفظ کنند.