about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رئیس سافت‌بانک اعلام کرد که هوش مصنوعی پیشرفته می‌تواند از انسان‌ها پیشی بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، ماسایوشی سون، رئیس سافت‌بانک طی جلسه‌ای که با لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی داشت، اعلام کرد که هوش مصنوعی پیشرفته می‌تواند با اختلاف بسیار زیادی از انسان‌ها پیشی بگیرد. 

او اظهار داشت که سیستم‌های آینده ممکن است ۱۰ هزار برابر توانمندتر از انسان‌ها باشند. این اظهارات در جریان جلسه‌ای در سئول با محوریت جاه‌طلبی‌های ملی هوش مصنوعی مطرح شد.

ماسایوشی سون شکاف بالقوه هوش مصنوعی را با تفاوت بین انسان‌ها و ماهی قرمز مقایسه کرد. او گفت:

 هوش مصنوعی ممکن است همان‌طور که انسان‌ها با حیوانات خانگی ارتباط دارند، با انسان‌ها نیز ارتباط داشته باشد.

 رئیس‌جمهور کره جنوبی این دیدگاه را تصدیق کرد؛ اما اذعان داشت:

از مقیاس تغییر توصیف شده احساس ناراحتی می‌کنم.  

رئیس سافت‌بانک استدلال کرد که سیستم‌های فوق هوشمند، انسان‌ها را از نظر فیزیکی تهدید نمی‌کنند و خاطرنشان کرد که آنها فاقد نیازهای بیولوژیکی هستند. او همزیستی را به عنوان نتیجه احتمالی مطرح کرد. 

اظهارات او پس از تجدید علاقه سیاسی به‌قرار دادن کره جنوبی به‌عنوان رهبر هوش مصنوعی صورت گرفت.

وقتی رئیس‌جمهور کره جنوبی پرسید که آیا هوش مصنوعی ممکن است جایزه نوبل ادبیات را ببرد، بحث به توانایی فرهنگی کشیده شد. سون گفت:

 چنین دستاوردی قابل‌قبول است. 

او به پیشرفت‌های سریعی اشاره کرد که همچنان انتظارات در مورد خلاقیت ماشین را به چالش می‌کشند.

محققان می‌گویند هوش مصنوعی فوق‌هوشمند هنوز در حد تئوری است، اما گام‌های اولیه به‌سوی هوش مصنوعی عمومی ممکن است ظرف یک دهه پدیدار شود. 

بسیاری انتظار دارند که سیستم‌ها در طیف وسیعی از وظایف از انسان‌ها بهتر عمل کنند. بحث‌های سیاسی در کره جنوبی نشان‌دهنده فوریت روزافزون پیرامون مدیریت هوش مصنوعی است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.