about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

چت‌بات‌های هوش مصنوعی در توصیه‌های پزشکی و بهداشتی کم آوردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، با افزایش هزینه‌ مراقبت‌های بهداشتی و طولانی شدن لیست انتظار، بسیاری از مردم برای مشاوره پزشکی به چت‌بات‌های هوش مصنوعی مانند چت جی پی‌تی (ChatGPT)روی می‌آورند. بااین‌حال، یک مطالعه جدید به رهبری آکسفورد نشان می‌دهد که چت‌بات‌ها ممکن است تصمیم‌گیری در مورد سلامت را بهبود نبخشند و حتی می‌توانند مانع آن شوند. 

شرکت‌کنندگانی که از مدل‌های هوش مصنوعی مانند  Command R+،GPT-4o و Llama 3 استفاده می‌کردند، اغلب شرایط کلیدی سلامت را از دست می‌دادند یا شدت آنها را دست‌کم می‌گرفتند.

محققان دریافتند که کاربران برای ارائه اطلاعات کامل به چت‌بات‌ها تلاش می‌کنند و گاهی اوقات پاسخ‌های گیج‌کننده و باکیفیت متفاوت دریافت می‌کنند. شرکت‌کنندگان عملکرد بهتری نسبت به کسانی که از روش‌های سنتی مانند جستجوهای آنلاین یا قضاوت شخصی استفاده می‌کنند، ندارند. 

کارشناسان هشدار می‌دهند که ارزیابی‌های فعلی چت‌بات‌ها نمی‌تواند پیچیدگی تعامل انسان و هوش مصنوعی را در دنیای واقعی منعکس کند.

درحالی‌که غول‌های فناوری مانند اپل، آمازون و مایکروسافت ابزارهای سلامت مبتنی بر هوش مصنوعی را ارائه می‌دهند، متخصصان همچنان در مورد به‌کارگیری چنین فناوری در تصمیمات جدی پزشکی محتاط هستند.

 انجمن پزشکی آمریکا توصیه می‌کند که از چت‌بات‌ها برای تصمیم‌گیری بالینی استفاده نشود.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.