about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فناوری‌های نوظهور و دیجیتال و هوش مصنوعی از مهرماه ۱۴۰۳ به برنامه‌های درسی رشته فنی و مهندسی با هدف کمک به اشتغال دانشجویان اضافه می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در نوزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع که در این دانشگاه برگزار شد، افزود: در تدوین برنامه‌های جدید رشته فنی و مهندسی این دانشگاه، فناوری‌های نوظهور، هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال پیش‌بینی شده است که از مهرماه 1403 گذراندن آن برای تمام دانشجویان الزامی است.

وی یکی از نقاط با اهمیت این کنفرانس را ارتباط داشتن موضوع اصلی آن با شعار امسال و چند سال گذشته مبنی بر توسعه اقتصاد دانش بنیان است، عنوان کرد و یادآور شد: موضوع تولید طی دهه اخیر بحث محوری بوده و حضور مهندسان صنایع در کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع بسیار اثرگذار است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه تولید به طور کلی مهم است، ادامه داد: اما این موضوع در ایران که اقتصاد دانش بنیان را دنبال می‌کنیم باید مبتنی بر تولید دانش بنیان باشد.

رهایی تصریح کرد: تحقق مشارکت مردمی امری مهم است، سرمایه گذاران و مدیران و صاحب نظران در شرایطی می توانند در تولید مشارکت کنند که وضعیت اقتصادی کشور تثبیت شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، اما تاکنون از آن غفلت شده است.

وی ادامه داد: هم افزایی و همراهی خوبی در چند سال اخیر بین حوزه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه ها حول محور صنعت دانش بنیان شکل گرفته و کنفرانس‌هایی برگزار شده است که اقدام خوبی است. امیدواریم این همکاری توسعه یابد و منجر به این شود که دانشگاه‌ها تحقیقات خود را هدفمند دنبال و صنایع بتوانند از آن استفاده کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در صنعت دانش بنیان فعالیت های خوبی از قبیل تاسیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی انجام و سرمایه‌گذاری خوبی در این زمینه شده است، همچنین 10 هزار شرکت دانش بنیان تاسیس شده است که گردش مالی حدود 550 میلیارد تومان دارند.

رهایی تاکید کرد: بروکراسی اداری در فعالیت‌های این صندوق باید کاهش پیدا کند، تحقق این امر در توسعه شرکت‌ها و تاسیس شرکت‌های جدید و اشتغال مولد مفید است. قطعا توسعه صنعت دانش بنیان باعث بهبود و توسعه کمی و کیفی تولید، رفاه و رضایت عموم مردم و در نهایت ترسیم چشم انداز با برکت برای کشور می‌شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.