about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به افزایش فعالیت‌های مخرب سایبری و غیرقانونی و همچنین عملیات‌های سایبری مجهز به هوش مصنوعی در سراسر جهان هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان ملل در مورد افزایش فعالیت‌های مخرب سایبری توسط عوامل دولتی، غیر دولتی و جنایتکاران هشدار داد.

آنتونیو گوترش (Antonio Guterres)، دبیرکل سازمان ملل متحد به شورای امنیت 15 عضوی گفت :

«استفاده نادرست از فناوری دیجیتال پیچیده‌تر و پنهان‌تر می‌شود. بدافزارها، پاک‌کن‌ها و تروجان‌ها در حال گسترش هستند. عملیات‌های سایبری مجهز به هوش مصنوعی تهدید را چند برابر می‌کند و محاسبات کوانتومی می‌تواند کل سیستم‌ها را با توانایی خود در نقض رمزگذاری خراب کند. حوادث امنیت سایبری از اختلال در خدمات بهداشتی، بانکی و مخابراتی تا فعالیت‌های غیرقانونی بی‌امان از جمله توسط سازمان‌های جنایی به طرز نگران کننده‌ای رایج شده است.»

امنیت سایبری یک نگرانی فزاینده برای بسیاری از کشورها است.

پیش از نشست شورای امنیت، چو تائه یول (Cho Tae-yul)، وزیر امور خارجه کره جنوبی، بیانیه‌ای را به نمایندگی از 63 کشور قرائت کرد که چالش استفاده بدخواهانه از فضای سایبری را به رسمیت شناخت و از تمرکز شورا بر این موضوع برای دومین بار استقبال کرد.

در این بیانیه آمده است که جلسات بیشتر شورا و جلسات توجیهی باید برگزار شوند تا قدرتمندترین نهاد سازمان ملل بتواند با توجه به فناوری به سرعت در حال تحول و به ویژه تأثیر آن بر صلح و امنیت بین‌المللی سریع و مرتبط باقی بماند.

ایالات متحده ادعا کرد که 120 میلیون دلار باج به هکرها در روسیه پرداخت شده و آن را پناهگاه مجرمان سایبری مخرب نامید.

لیندا توماس-گرینفیلد (Linda Thomas-Greenfield)، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل اظهار داشت :

«دولت روسیه به عنوان پناهگاهی برای عوامل باج‌افزاری که در سال‌های اخیر میلیاردها دلار خسارت قابل توجه به بیمارستان‌ها و دیگر زیرساخت‌های حیاتی وارد کرده‌اند، خدمت کرده است.»

اما روسیه ضمن تکذیب فعالیت‌های مخرب سایبری توسط مسکو، خواستار حرفه‌ای‌گرایی در شورای امنیت شد.

بریتانیا نسبت به تهدیدات سایبری از جمله تهدیدات کره شمالی ابراز نگرانی کرد و از روسیه به خاطر اطلاعات نادرست آن انتقاد کرد.

باربارا وودوارد (Barbara Woodward)، سفیر بریتانیا، مدعی شد :

«برای روسیه متهم کردن بریتانیا به اجرای یک جنگ اطلاعات نادرست، زمانی که دستگاه اطلاعات نادرست خود به وضوح افشا شده، از جمله اینجا در سازمان ملل متحد، شگفت‌انگیز است. تهدیدات سایبری تعداد بیشتری از خطرات را برای صلح و امنیت بین‌المللی به همراه خواهد داشت و دولت‌ها باید برای مقابله مؤثر با آنها تکامل یابند.»

به گفته محققان، در ماه جاری، یک گروه هکری طرفدار کرملین مسئولیت حمله سایبری هماهنگ شده به وب‌سایت‌های احزاب سیاسی هلند و مؤسسات اتحادیه اروپا را در اولین روز انتخابات اروپا بر عهده گرفت.

بحث آزاد این شورا چند هفته پس از آن صورت گرفت که روسیه از حق وتوی خود برای مختل کردن تحقیقات سازمان ملل در مورد چگونگی تأمین مالی برنامه‌های تسلیحاتی این کشور که تحت تحریم هستند، توسط فعالیت‌های هکری کره شمالی استفاده کرد.

این دومین مناظره رسمی در مورد امنیت سایبری است که توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد در تاریخ خود برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.