about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که تهدیدات سایبری در جهانی که فناوری چینی زیرساخت‌های انرژی، مخابرات و حمل و نقل را با انگشت خود روی نوعی دکمه قرمز مجازی تقویت و روسیه خود را از غرب جدا می‌کند، قابل توجه است؛ اما تهدید سایبری در خاورمیانه اهمیت ویژه‌ای دارد. محققان ایران و رژیم صهیونیستی را به عنوان 2 قطب پیشرو در زمینه امنیت سایبری می‌دانند که به طور مداوم و بی‌سروصدا با یکدیگر می‌جنگند، در حالی که تیترها بیشتر بر جبهه نبرد در دنیای واقعی تمرکز دارند.

یوسی کارادی (Yossi Karadi)، مدیر کل (DG) اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD) هفته گذشته هنگام سخنرانی در کنفرانس هفته سایبری در تل‌آویو، پیشگویی نگران‌کننده‌ای را عنوان کرد. او قبلاً تا این حد آشکارا هشدار نداده بود یا در مورد ایران تا این حد آشکارا صحبت نکرده بود.

او از طریق وبگاه تخصصی «Ynet» هشدار داد:

«یک کلیک می‌تواند یک کشور را سرنگون کند.»

کارشناسان براین باورند که هشدار کارادی تحت تأثیر روش‌های حمله و نفوذی ایران در 6 ماه گذشته علیه اسرائیل شکل گرفته است.

وی عنوان کرد که جهان به سمت «اولین جنگ سایبری» پیش می‌رود، جنگی که در آن هیچ گلوله‌ای شلیک نخواهد شد و یک کشور می‌تواند منحصراً از طریق فضای سایبری مورد حمله قرار گیرد که به طور بالقوه سیستم‌های حیاتی را فلج و محاصره دیجیتالی ایجاد می‌کند.

کارادی هشدار داد:

«این یک سناریوی تخیلی نیست، بلکه یک مسیر کاملاً واقعی است. یک محاصره دیجیتالی را تصور کنید: نیروگاه‌ها تعطیل می‌شوند، ارتباطات قطع می‌شود، حمل و نقل فلج می‌شود و منابع آب آلوده می‌شوند. در حالی که تمرکز زیادی بر سیستم‌های صنعتی حیاتی وجود دارد، تمرکز بر اطلاعات نادرست و اقدام سایبری مستقیم علیه جمعیت غیرنظامی نیز وجود دارد، با هر شهروند یک هدف.»

او به جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران اشاره و ادعا کرد که در آن ۱۲۰۰ کمپین نفوذ، غیرنظامیان اسرائیلی را هدف قرار داد؛ بدان معنا که در یک دوره دو هفته‌ای، میلیون‌ها شهروند حداقل یک بار پیام‌های فریبنده یا ویدیوهای نفوذ دریافت کردند یا در معرض آن قرار گرفتند.

کارادی مدعی شد که ایران دوباره در حال جمع‌آوری هدفمند اطلاعات از چهره‌های نظامی، دولتی و دانشگاهی رژیم صهیونیستی با هدف ارعاب فیزیکی است و گروه‌های تهدید ایرانی از جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات صرف به حملات سایبری مخرب روی آورده‌اند.

وی خاطرنشان کرد:

«وابستگی کامل ما به سیستم‌های دیجیتال، همراه با انفجار هوش مصنوعی در هر حوزه زندگی، فرصت‌های فوق‌العاده‌ای را به همراه دارد، اما تهدیدات جدیدی را نیز به همراه دارد و به دشمنان سایبری عرصه‌ای تقریباً نامحدود می‌دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/26 - 12:47- هوش مصنوعي

درخواست پادشاه چارلز از رهبران هوش مصنوعی در نشست اسکاتلند

پادشاه چارلز در نشست اسکاتلند از رهبران هوش مصنوعی می‌خواهد از بشریت محافظت کنند.

همکاری
1405/06/26 - 12:23- هوش مصنوعي

همکاری کره جنوبی و ترکمنستان در زمینه هوش مصنوعی و فناوری دوقلوی دیجیتال

کره جنوبی و ترکمنستان برای استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب برنامه‌ریزی می‌کنند.

تصویب
1405/06/26 - 11:55- آمریکا

تصویب لایحه ذخیره استراتژیک بیت‌کوین توسط کمیته مجلس نمایندگان آمریکا

کمیته مجلس نمایندگان آمریکا لایحه ذخیره استراتژیک بیت‌کوین را تصویب کرد.