about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان اسرائیلی معتقدند که سیستم‌های دفاعی آنها مانند یک شمشیر دولبه عمل کرده و هدف بعدی حملات سایبری بسیار جدی‌تر خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مانند هر سال در آغاز ماه آوریل، رژیم صهیونیستی برای حمله سایبری توسط سازمان‌های طرفدار فلسطین آماده می‌شود. امسال، با توجه به تشدید درگیری‌های عمومی منطقه‌ای، انتظار می‌رود حملات سایبری شدیدتر از همیشه باشد. رژیم صهیونیستی ادعا کرد که خطرات واقعی در یک حمله سایبری، افزایش اثربخشی حمله با توجه به افراط‌گرایی مذهبی فلسطینیان و احتمال موفقیت آنها برای القای حمله مرگبار است.

گزارش سالانه اداره ملی سایبری اسرائیل حاکی از افزایش قابل توجه 43 درصدی دامنه حملات سایبری علیه این رژیم نسبت به سال گذشته است. هک کردن شبکه‌های اجتماعی و حساب‌های واتس‌اپ، تلاش‌های فیشینگ و نفوذ به سیستم‌های رایانه‌ای زیربنای اصلی جبهه مدنی در جنگ سایبری جاری را تشکیل می‌دهند، اما، در میان داده‌های ظاهری، یک واقعیت پنهان است : در کنار جنگ فیزیکی، رژیم صهیونیستی درگیر یک جنگ سایبری است؛ جنگی که در آن اسرائیلی‌ها با وجود انواع سامانه‌های پدافندی زمینی قابل مشاهده برای همگان، تقریباً بدون دفاع هستند.

در برنامه‌ریزی حمله طوفان‌الاقصی در ماه اکتبر گذشته علیه اسرائیل، حماس به ده‌ها دوربین نظارتی نصب شده در شهرک‌های اسرائیلی نفوذ کرد. استفاده مشابهی از دوربین‌های خیابانی در طراحی و اجرای حمله 23 نوامبر 2022 در اورشلیم انجام شد که هکرهای محور مقاومت موفق شدند به دوربین‌های امنیتی نفوذ و از فضای عمومی فیلمبرداری کنند. حملات سایبری که در مراکز پزشکی هیلل یافه، بیمارستان معینی هشوا، بیمارستان روانی ایتانیم و سایر تلاش‌ها برای حمله به بیمارستان‌های زیو و رامبام صورت گرفت، بیش از پیش نشان‌دهنده توانایی‌های روزافزون هکرهای مرتبط با محور مقاومت در حملات سایبری پیشرفته علیه سیستم‌های دفاعی رژیم صهیونیستی است.

در یک سری آزمایش‌هایی که قبل از حمله 7 اکتبر در آزمایشگاه روان‌شناسی سیاسی دانشگاه حیفا به سرپرستی دفنا کانتی (Dafna Kanti) انجام شد، تأثیرات حملات سایبری بر اعتماد عمومی به توانایی‌های رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از تکرار حملات آینده مورد بررسی قرار گرفت. این مسائل سؤالاتی را در مورد تضاد بین امنیت در مقابل حق حریم خصوصی در فضای شخصی و عمومی ایجاد می‌کند. مطالعات قدیمی نشان می‌داد که اعتماد عمومی به رژیم صهیونیستی پس از حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی افزایش می‌یابد و در صورت تکرار حملات سایبری، شهروندان به نفع امنیت، از حق حفظ حریم خصوصی چشم‌پوشی می‌کنند؛ اما امروز که مشخص شد دوربین‌های امنیتی در شهرک‌های اطراف غزه یک شمشیر دولبه بوده و حماس به‌خوبی از آن علیه اسرائیل استفاده کرد، به جای اینکه لایه‌ای محافظ برای اسرائیلی‌ها باشد، این سؤال مطرح شد که سناریوی تهدید بعدی چیست؟

با توجه به دانش روزافزون و پیچیدگی هوش مصنوعی، ممکن است تلاش‌ها برای ادامه حملات بزرگ علیه زیرساخت‌های حیاتی اسرائیل پس از طوفان‌الاقصی تشدید شود. کارشناسان رژیم صهیونیستی معتقدند که حمله سایبری به بزرگ‌ترین خط لوله نفت در شرق ایالات متحده (The Colonial Pipeline) در سال 2021 و همچنین حمله‌ای که باعث نشت هزاران تن نفت به یک دکل حفاری در خلیج مکزیک در سال 2010 شد، سناریوی تهدید احتمالی مشابهی را در اراضی اشغالی نشان می‌دهد.

محققان اسرائیلی هشدار دادند که نباید داده‌های ارائه شده در گزارش اداره ملی سایبری را دست کم گرفت، زیرا هنگامی که حملاتی وجود دارد که در آن داده‌ها از مؤسسات دانشگاهی و سیستم‌های پزشکی درز می‌کنند، گام بعدی ممکن است بسیار جدی‌تر باشد. این سؤال برای کارشناسان به وجود آمده که دولت اسرائیل به عنوان یک نهاد نظارتی در حمایت از شهروندان خود کجاست؟

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.