about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محققان مایکروسافت در یک گزارش جدید اعلام کردند که هکرهای ایرانی تلاش‌های خود را برای تأثیرگذاری بر انتخابات پیش‌روی ایالات متحده افزایش داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، به گفته محققان، هکرها سعی کرده‌اند که به کمپین یک نامزد ریاست جمهوری ناشناس نفوذ کنند و وب‌سایت‌های خبری جعلی را که هدف آنها رأی‌دهندگان محافظه‌کار و لیبرال است، ایجاد کرده‌اند.

یافته‌های این غول فناوری اولین شواهد عمومی است که نشان می‌دهد آنچه مقامات اطلاعاتی ایالات متحده در ماه‌های اخیر درباره‌اش هشدار داده‌اند، در واقع نیت تهران برای عمل به عنوان عامل هرج و مرج و استفاده از اطلاعات نادرست برای تحریک به خشونت بوده است.

کلینت واتس، مدیر مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت، در یک پست وبلاگی نوشت:

عملیات‌های مرتبط با دولت، زمینه‌سازی برای کمپین‌های تأثیرگذاری در موضوعات انتخاباتی داغ را فراهم کرده و شروع به فعال‌سازی این کمپین‌ها به منظور ایجاد جنجال یا تغییر نظر رأی‌دهندگان، به ویژه در ایالت‌های نوسانی کرده‌اند.

در یک مورد، گروهی که توسط واحد اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اداره می‌شد، در ماه ژوئن یک ایمیل فیشینگ به یک مقام ارشد کمپین ریاست جمهوری ارسال کرد.

مایکروسافت اما نگفت که آیا این اقدام مخرب موفقیت‌آمیز بوده است یا خیر.

در همین حال، گزارش حاکی است که گروه دیگری مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک حساب کاربری با حداقل دسترسی‌ها در یک دولت محلی در سطح شهرداری را نقض کرده است.

هکرهای ایرانی همچنین متهم به ایجاد تعدادی سایت خبری جعلی هستند که هدف آنها تحریک رأی‌دهندگان در ایالت‌های کلیدی بوده است.

این سایت‌های مخفیانه با استفاده از هوش مصنوعی از منابع خبری معتبر سرقت کرده‌اند.

یکی از این سایت‌ها، دونالد ترامپ را به عنوان فیل معتاد به مواد افیونی در مغازه چینی ماگا (MAGA) توصیف کرد.

مایکروسافت دریافته که لحن این سایت بازتاب‌دهنده آن چیزی است که مقامات مخفی گفته‌اند که تهران ترجیح به کاندیدای دموکرات دارد، بر اساس این تصور که آنها کمتر تمایل به افزایش تنش‌ها بین دو کشور دارند.

سایت محافظه‌کار دیگری به نام ساوانا تایم (Savannah Time) بر سیاست‌های جمهوری‌خواهی و مسائل مربوط به همجنسگرایان (LGBTQ) تمرکز داشت.

این اولین باری نیست که ایران تلاش کرده است در سیاست‌های ریاست جمهوری ایالات متحده دخالت کند.

در سال 2020، نیروهای فرماندهی سایبری ایالات متحده در حین انجام یک مأموریت شناسایی در فضای سایبری خارجی کشف کردند که گروه هکری پایونیر کیتن (Pioneer Kitten) که با ایران مرتبط است، در تلاش برای دسترسی به زیرساخت‌های انتخاباتی یک شهرداری بود که آرا را شمارش می‌کرد.

فرماندهی، همراه با آژانس امنیت سایبری و زیرساخت ایالات متحده (CISA)، سرانجام هکرها را از شبکه بیرون کردند.

این حادثه جدا از مورد دیگری بود که در آن دو شهروند ایرانی سرانجام توسط وزارت دادگستری به دلیل تلاش برای تأثیرگذاری بر انتخابات متهم شدند.

واتس نوشت:

ما چنین اطلاعاتی را به اشتراک می‌گذاریم تا رأی‌دهندگان، مؤسسات دولتی، کاندیداها، احزاب و دیگران از کمپین‌های تأثیرگذاری آگاه شوند و خود را از تهدیدات محافظت کنند.

او ضمن بیان این موضوع که این شرکت از هیچ کاندیدا یا حزب سیاسی خاصی حمایت نمی‌کند، عنوان کرد:

هدف ما از انتشار این گزارش‌ها این است که بر اهمیت مبارزه با صفحات فیک انتخاباتی و ترویج آموزش و یادگیری در مورد احتمال دخالت‌های خارجی تأکید کنیم.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.