about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گوگل به کارمندان دارای ویزای آمریکا به دلیل تأخیر در سفارتخانه‌ها، نسبت به سفرهای بین‌المللی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، با استناد به یک ایمیل داخلی، گوگل زیرمجموعه آلفابت، به برخی از کارمندان خود که ویزای ایالات متحده دارند، توصیه کرده است که به دلیل تأخیر در سفارتخانه‌ها از سفرهای بین‌المللی خودداری کنند.

در این گزارش آمده است که این ایمیل که روز 18 دسامبر توسط مشاور خارجی شرکت ارسال شده است، به کارمندانی که برای ورود مجدد به ایالات متحده به مهر ویزا نیاز دارند، هشدار داده است که کشور را ترک نکنند زیرا زمان پردازش ویزا طولانی‌تر شده است.

در این یادداشت آمده است که برخی از سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایالات متحده با تأخیر تا ۱۲ ماه در تعیین وقت ویزا مواجه هستند و هشدار داده شده است که سفرهای بین‌المللی خطر اقامت طولانی‌مدت در خارج از ایالات متحده را به همراه خواهد داشت.

دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، این ماه از افزایش بررسی متقاضیان ویزای H-1B برای کارگران ماهر، از جمله بررسی حساب‌های رسانه‌های اجتماعی، خبر داد.

برنامه ویزای H-1B که به طور گسترده توسط بخش فناوری ایالات متحده برای استخدام کارگران ماهر از هند و چین استفاده می‌شود، پس از آنکه دولت ترامپ امسال هزینه ۱۰۰ هزاردلاری برای درخواست‌های جدید اعمال کرد، موردتوجه قرار گرفته است.

در ماه سپتامبر، شرکت آلفابت به کارمندان خود اکیداً توصیه کرده بود که از سفرهای بین‌المللی خودداری کنند و از دارندگان ویزای H-1B خواسته بود که در ایالات متحده بمانند.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.