about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آفریقا در رقابت آنلاین است، در حالی که کارشناسان نسبت به شکاف مهارت‌های سایبری هشدار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ همزمان با اینکه کشورهای آفریقایی خدمات بیشتری را به صورت آنلاین ارائه می‌دهند، کارشناسان امنیت سایبری هشدار دادند که این قاره برای همگام شدن با کسانی که سیستم‌های دیجیتال آن را هدف قرار می‌دهند، به محققان بیشتری نیاز دارد.

برایت گاملی ماودور (Bright Gameli Mawudor)، بنیانگذار آکادمی «AfricaHackon» و یک استراتژیست امنیت سایبری جهانی، گفت که محققان برای درک نحوه عملکرد دشمنان و کمک به سازمان‌ها برای محافظت از خود، به مهارت‌های عملی نیاز دارند.

ماودور توضیح داد:

«شما نمی‌توانید فقط با یک مهر نظری از خود محافظت کنید. به همین دلیل است که این کنفرانس بسیار، بسیار کاربردی است.»

او در اجلاس امنیت سایبری آفریقا هاکون ۲۰۲۶ اظهار داشت که متخصصان امنیت سایبری، هکرهای اخلاقی، نوآوران و رهبران فناوری را برای بحث در مورد امنیت دیجیتال در آفریقا گرد هم آورد.

این استراتژیست امنیت سایبری خاطرنشان کرد:

«ما مجموعه مهارت‌های عملی را به اشتراک می‌گذاریم، یادداشت‌ها را رد و بدل می‌کنیم، ابزارها و پلتفرم‌ها را به اشتراک می‌گذاریم. این رویکرد برای کمک به محققان در به کارگیری آموخته‌هایشان در شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در نظر گرفته شده است، نه اینکه دانش امنیت سایبری را در محیط‌های دانشگاهی یا نظری نگه داریم. ما می‌خواهیم بازگشت افرادی که به عنوان محقق به اینجا می‌آیند را آسان کنیم تا به کشور، شرکت‌ها پس از یکدیگر و همچنین دولت‌ها کمک کنند.»

او گفت که امنیت سایبری نیازمند همکاری بین کارشناسان فنی، محققان و افراد شاغل در کسب و کار است.

ماودور تصریح کرد که امنیت به عنوان یک عمل، افراد بسیار متفاوتی را در خود جای داده و بنابراین همه افراد چیزی برای یادگیری از یکدیگر دارند.

این اجلاس همچنین با قرار دادن شرکت‌کنندگان در معرض تهدیدات نوظهور، ابزارها و تکنیک‌های امنیتی، به دنبال پر کردن شکاف تحقیقاتی امنیت سایبری در آفریقا است.

ماودور عنوان کرد که امنیت سایبری نباید تنها به متخصصان فنی واگذار شود، زیرا کسب و کارها نیز در محافظت از سیستم‌ها و محیط‌هایی که در آنها فعالیت می‌کنند، نقش دارند.

این اجلاس دو روزه بر مهارت‌های عملی و همکاری متمرکز است، زیرا سازمان‌های آفریقایی وابستگی خود را به سیستم‌های دیجیتال گسترش می‌دهند.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/07 - 14:23- آفریقا

هشدار درمورد شکاف مهارت‌های سایبری در آفریقا

آفریقا در رقابت آنلاین است، در حالی که کارشناسان نسبت به شکاف مهارت‌های سایبری هشدار دادند.

مشارکت
1405/06/07 - 13:57- آمریکا

مشارکت شرکت‌های فناوری برای دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری

بیش از ۱۰۰ شرکت فناوری نامه سرگشاده‌ای را امضا کردند و خواستار دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی شدند.

حضور
1405/06/07 - 13:48- آسیا

حضور عربستان در پنجمین نشست کمیته وزرای امنیت سایبری شورای همکاری خلیج فارس

عربستان سعودی در پنجمین نشست کمیته وزیران امنیت سایبری شورای همکاری خلیج فارس در بحرین شرکت کرد.