about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی خود در هند هشدار داد که هوش مصنوعی باید پتانسیل انسانی را تقویت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی خود در اجلاس تأثیر هوش مصنوعی هند در دهلی‌نو هشدار داد که هوش مصنوعی باید به‌جای جایگزینی، پتانسیل انسانی را تقویت کند. 

او در سخنرانی خود در بهارات مانداپام در دهلی‌نو، خطاب به رهبران، خواستار سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی شد تا فناوری، ظرفیت انسانی را تقویت کند، نه اینکه آن را از بین ببرد.

او در دهلی‌نو هشدار داد که هوش مصنوعی در صورت عدم کنترل، می‌تواند نابرابری و تعصب را تشدید کند و به آسیب‌ها دامن بزند. او خواستار تدابیر حفاظتی قوی‌تر برای محافظت از مردم در برابر استثمار شد و اصرار داشت که هیچ کودکی نباید در معرض سیستم‌های هوش مصنوعی بدون نظارت قرار گیرد.

نگرانی‌های زیست‌محیطی نیز در دهلی‌نو برجسته بود و آنتونیو گوترش بر افزایش تقاضای انرژی و آب از مراکز داده تأکید کرد. او خواستار تغییر به سمت انرژی پاک شد و نسبت به انتقال هزینه‌های زیست‌محیطی به جوامع آسیب‌پذیر هشدار داد.

دبیرکل سازمان ملل متحد، یک صندوق جهانی ۳ میلیارددلاری برای هوش مصنوعی را برای ایجاد مهارت‌ها، دسترسی به داده‌ها و محاسبات مقرون‌به‌صرفه در سراسر جهان پیشنهاد داد. 

او  گفت:

دسترسی گسترده‌تر برای جلوگیری از حذف کشورها از عصر هوش مصنوعی و اطمینان از پشتیبانی هوش مصنوعی از اهداف توسعه پایدار است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.