about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

آژانس امنیت سایبری هند به کاربران در مورد یک باگ در محصولات دروازه چک‌پوینت هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند (CERT-In) در مورد آسیب‌پذیری در محصولات دروازه امنیت شبکه چک پوینت (Checkpoint) هشدار داد که می‌تواند به هکرها اجازه دهد داده‌های کاربران را به خطر بیاندازند.

طبق توصیه آژانس ملی امنیت سایبری، مهاجمان می‌توانند از این آسیب‌پذیری برای دسترسی به اطلاعات خاصی در دروازه‌های متصل به اینترنت پیکربندی شده با «IPSec VPN»، وی‌پی‌ان دسترسی از راه دور یا تیغه‌های نرم‌افزار دسترسی تلفن همراه استفاده کنند.

این سازمان هندی هشدار داد که در برخی سناریوها، این باگ می‌تواند به طور بالقوه مهاجم را به حرکت جانبی و کسب امتیازات مدیریت دامنه سوق دهد.

این آسیب‌پذیری در محصولات دروازه امنیت شبکه چک پوینت به دلیل روش احراز هویت توصیه‌نشده فقط با رمز عبور وجود دارد. چک پوینت آسیب‌پذیری را کشف و رفع آن را صادر کرده است.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند گفت :

«این آسیب‌پذیری (CVE-2024-24919) در طبیعت مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد و از کاربران می‌خواهد که اصلاحات صادر شده توسط این شرکت را اعمال کنند. به دنبال به‌روزرسانی امنیتی ما، کارگروه اختصاصی چک پوینت به بررسی تلاش‌ها برای دستیابی به دسترسی غیرمجاز به محصولات می‌توانند مورد استفاده مشتریانمان ادامه می‌دهد. استفاده از این آسیب‌پذیری می‌تواند منجر به دسترسی به اطلاعات حساس در دروازه امنیتی شود.»

این آژانس هندی، که زیر نظر وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات هند فعالیت می‌کند، هفته گذشته به کاربران درباره آسیب‌پذیری‌هایی در محصولات گوگل کروم و زیمنس هشدار داد که می‌تواند به مهاجم اجازه دهد کد دلخواه را روی سیستم مورد نظر اجرا کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
تأیید
1405/07/13 - 11:41- جرم سایبری

تأیید بازداشت عضو مظنون گروه هکری شاینی‌هانترز توسط اردن

اردن بازداشت فردی را که مظنون به عضویت در گروه هکری شاینی‌هانترز است تأیید کرد؛ گروهی که مدعی شده اطلاعات مربوط به تمامی کارکنان اداره تحقیقات فدرال آمریکا را سرقت کرده است.

تایید
1405/07/13 - 11:33- جرم سایبری

تایید هک سامانه پیشران نفتکش عازم آمریکا

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند تحقیقات مشترک اف‌بی‌آی و گارد ساحلی آمریکا نشان داده است هکرها تابستان امسال، هنگام نزدیک شدن یک نفتکش عظیم به سواحل تگزاس، به سامانه دیجیتال پیشرانش کشتی دسترسی پیدا کرده‌اند.

اولین
1405/07/13 - 11:05- آمریکا

اولین دریافتی کارولینای شمالی از شرکت متا

کارولینای شمالی اولین دریافتی خود را تحت توافق‌نامه ایمنی کودکان از شرکت متا دریافت کرد.