about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک کمیسر ارشد اتحادیه اروپا هشدار داد ولادیمیر پوتین و سایر بازیگران متخاصم، می توانند از فقدان مقررات برای پلتفرم تلگرام برای انتشار اخبار جعلی در کشورهای شرقی اتحادیه اروپا سوء استفاده کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، ورا جوروا، نائب رئیس ارزش‌ها و شفافیت کمیسیون اروپا، در مصاحبه ای به تلویزیون بلومبرگ گفت: تلگرام یک مسئله است. این سرویس به خصوص در اعضای شرقی اتحادیه اروپا که در آن اقلیت روسی زبان داریم، فعال است.

وی گفت: تلگرام یک «مورد خاص» است زیرا ادعا می کند تنها ۴۲ میلیون کاربر در بلوک دارد که کمتر از سقف ۴۵ میلیون کاربر است تا مشمول قانون جدید خدمات دیجیتال شود.

کمیسر ارشد اتحادیه اروپا گفت: ما اکنون در حال بررسی هستیم که آیا این رقم درست است یا خیر و اگر معلوم شود این رقم بیشتر از ۴۲ میلیون است، نحوه عملکرد تلگرام را عمیقا بررسی خواهیم کرد.

تلگرام متعلق به پاول دوروف، کارآفرین روسی است که یک دهه قبل، روسیه را ترک کرد.

رمی وان، سخنگوی تلگرام در پاسخی ایمیلی اظهار کرد: این شرکت با مسدود کردن دسترسی به کانال‌هایی مانند آر تی، اسپوتنیک و نیوزفرونت، به تحریم‌های اتحادیه اروپا پایبند است. تلگرام از الگوریتم‌ها برای تبلیغ محتوای هیجان‌انگیز برای کاربران استفاده نمی‌کند و کاربران فقط اطلاعاتی را دریافت می‌کنند که به شکل شفافی، دنبال کردن آنها را انتخاب می‌کنند.

قانون خدمات دیجیتال، در اوایل سال میلادی جاری، در اتحادیه اروپا به اجرا درآمد و شرکت‌های فناوری که از این قانون تخطی کنند، معادل حداکثر ۶ درصد فروش سالانه جهانی خود جریمه می‌شوند یا در صورت تکرار تخلف، با ممنوعیت در این بلوک روبرو خواهند شد.

مقامات اروپایی مدعی هستند تلگرام از سوی طرفداران کرملین برای انتشار اطلاعات غلط درباره موضوعات مختلف از جنگ اوکراین تا مهاجرت و تغییرات اقلیمی استفاده می‌شود و این اواخر، ماموران اطلاعاتی روسیه از تلگرام برای استخدام تبهکاران به منظور انجام اقدامات خرابکارانه در پایتخت‌های اروپایی استفاده کرده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، کایا کالاس، نخست وزیر استونی، اوایل ماه جاری گفت: ما تلگرام را پلتفرم به حد کافی بزرگی می‌بینیم و الزامات مشابه فیس‌بوک، ایکس و یوتیوب را باید برای این پیام‌رسان بکار ببریم. وی از کمیسیون اروپا خواست ارزیابی مستقل در خصوص گستردگی فعالیت این پلتفرم انجام دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.