about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اداره تحقیقات فدرال با انتشار یک هشدار ملی درباره حملات سایبری احتمالی علیه خودروساز تسلا هشدار داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، طبق گزارش‌های اخیر، افراط‌گرایان چپ‌گرا کارزاری علیه این شرکت و مالک آن، ایلان ماسک، که ریاست وزارت بهره‌وری دولت (DOGE) در دولت دونالد ترامپ را بر عهده دارد، آغاز کرده‌اند.

طبق بیانیه‌ای که اف بی آی (FBI) در تاریخ ۲۱ مارس منتشر کرد، از ژانویه ۲۰۲۵ تاکنون حملاتی علیه خودروهای الکتریکی تسلا در دست‌کم ۹ ایالت آمریکا ثبت شده است.

این حملات شامل آتش‌سوزی عمدی، تیراندازی و تخریب اموال بوده است.

نشانه‌های به‌جا مانده در صحنه جرم اغلب شامل شعارهایی علیه افرادی است که مهاجمان آن‌ها را نژادپرست، فاشیست یا مخالف سیاسی تلقی می‌کنند.

اداره تحقیقات فدرال اعلام کرد که این اقدامات معمولاً توسط افراد مهاجمِ منفرد انجام می‌شود و روش‌های ساده‌ای مانند بمب‌های دست‌ساز و سلاح گرم به کار گرفته می‌شود. این حملات اغلب در ساعات شب رخ می‌دهند.

پم بوندی، دادستان کل ایالات متحده، این حملات را تروریسم داخلی نامیده و تأکید کرده که پیگیری قضایی عاملان این اقدامات ادامه خواهد داشت.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، نیز اعلام کرده که احتمالاً خشونت‌های علیه تسلا را به‌عنوان حملات تروریستی طبقه‌بندی خواهد کرد.

برخی از فعالان چپ‌گرا فراتر از حملات فیزیکی رفته و اقدام به افشای اطلاعات شخصی مالکان تسلا در آمریکا کرده‌اند.

این اطلاعات شامل آدرس‌های محل سکونت آن‌ها بوده که امنیت و حریم خصوصی این افراد را به خطر انداخته است.

 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.