about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نهاد نظارت بر حریم خصوصی هنگ‌کنگ اعلام کرد که در حال بررسی نشت اطلاعات در شرکت لویی ویتون است که حدود ۴۱۹ هزار مشتری را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این اتفاق پس از حمله سایبری به این برند لوکس در کره جنوبی در ماه ژوئن رخ داده است.

به گفته اداره کمیسیون حفظ حریم خصوصی داده‌های شخصی هنگ‌کنگ، اطلاعات فاش‌شده شامل نام‌ها، جزئیات گذرنامه، آدرس‌ها، آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها، سوابق خرید و ترجیحات محصولات بوده است.

لویی ویتون در تاریخ ۱۷ ژوئیه این رخداد را به این نهاد گزارش داده است.

دفتر مرکزی فرانسوی این شرکت در ۱۳ ژوئن فعالیت‌های مشکوکی را در سیستم رایانه‌ای خود شناسایی کرد و سپس در ۲ ژوئیه متوجه شد که مشتریان هنگ‌کنگی نیز تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

این نهاد اعلام کرد که تحقیقات رسمی درباره شعبه هنگ‌کنگ لویی ویتون آغاز شده است، از جمله اینکه آیا در اطلاع‌رسانی این حادثه تأخیری صورت گرفته یا نه.

به گفته آن‌ها، تاکنون هیچ شکایت یا پرس‌وجوی مرتبطی دریافت نشده است.

این حادثه در حالی رخ داده که در ماه ژوئن، نقض امنیتی سیستم‌ها در شعبه لویی ویتون کره جنوبی نیز منجر به افشای بخشی از اطلاعات مشتریان از جمله اطلاعات تماس شده بود، با این حال این شرکت اعلام کرده که اطلاعات مالی مشتریان در آن حادثه افشا نشده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
مراکز
1405/05/21 - 20:17- آمریکا

مراکز داده مِتا در تگزاس متعهد به پوشش هزینه‌های انرژی و آب شدند

شرکت مِتا اعلام کرد که هزینه‌های برق، آب، فاضلاب و زیرساخت‌های مراکز داده تگزاس خود را پوشش خواهد داد.

گوگل
1405/05/21 - 19:43- هوش مصنوعي

گوگل با چالش فرانسه بر سر خلاصه اخبار هوش مصنوعی روبرو است

یک انجمن مطبوعاتی فرانسه، خلاصه‌های جستجوی تولید شده توسط هوش مصنوعی گوگل را به مرجع رقابت این کشور ارجاع داد.

ربات
1405/05/21 - 18:59- هوش مصنوعي

ربات گروک برای انجام وظایف کاری طراحی شد

شرکت اسپیس ایکس اِی آی، عامل‌های هوش مصنوعی همیشه فعال را در برنامه‌های محل کار قرار می‌دهد.