حمله سایبری طوفان نمک به ای تی اند تی
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، سخنگوی ای تی اند تی (AT&T) بیان کرد:
ما در حال حاضر هیچ فعالیتی از سوی عوامل دولتی در شبکههای خود شناسایی نمیکنیم. بر اساس تحقیقات فعلی ما درباره این حمله، جمهوری خلق چین تعداد کمی از افرادی که مورد علاقه اطلاعات خارجی بودند را هدف قرار داده است.
اگرچه تنها چند مورد از اطلاعات به خطر افتاده شناسایی شدهاند، اما ای تی اند تی شبکههای خود را تحت نظر دارد و اقدامات لازم را برای حفاظت از دادههای مشتریان انجام میدهد و همچنان با مقامات برای ارزیابی و کاهش تهدید همکاری میکند.
روز جمعه، مقامات آمریکایی یک شرکت مخابراتی نهم را نیز که ناشناس بود، به لیست سازمانهایی که توسط هکرهای طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) به خطر افتادهاند، اضافه و اعلام کردند که عوامل چینی به شبکهها عملاً دسترسی کامل و گستردهای داشتند، که به آنها امکان ردیابی موقعیت مکانی میلیونها نفر و ضبط تماسهای تلفنی به دلخواه را میداد.
وزارت دفاع آمریکا، کمیسیون ارتباطات فدرال و وزارت خارجه چین به این موضوع واکنشی نشان ندادند.
مقامات پیشتر اعلام کرده بودند که هکرها شرکتهایی مانند ورایزن (Verizon)، ای تی اند تی، لومن (Lumen) و دیگر شرکتهای مخابراتی را هدف قرار داده و دادههای شنود صوتی تلفن و همچنین حجم زیادی از اطلاعات مربوط به تماسها را سرقت کردهاند.
در پاسخ به این حمله سایبری، آژانس امنیت سایبری و زیرساختهای آمریکا در تاریخ 18 دسامبر از مقامات ارشد دولتی و شخصیتهای سیاسی خواست که ارتباطات موبایلی خود را به برنامههای با رمزنگاری انتها به انتها منتقل کنند.
گزارشها حاکی از آن است که اهداف طوفان نمک شامل افرادی مرتبط با کارزارهای انتخاباتی کامالا هریس، معاون رئیسجمهور دموکرات، و دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین جمهوریخواه بودهاند.
مقامات چینی پیشتر این اتهامات را اطلاعات نادرست توصیف کرده و اعلام کردهاند که پکن قاطعانه با حملات سایبری و سرقتهای سایبری در هر شکلی مخالف است و با آنها مقابله میکند.
نگرانیها درباره اندازه و دامنه هک گزارششده چین به شبکههای مخابراتی ایالات متحده افزایش یافته و این پرسش مطرح شده است که شرکتها و دولت چه زمانی میتوانند به شهروندان آمریکایی درباره این مسئله اطمینان دهند.