حمله سایبری چین به زیرساخت های ایالات متحده
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، هدف های ارتش چین شامل خدمات ضروری مانند تاسیسات برق و آب، شبکه های ارتباطی و سیستم های حمل و نقل می شود.
به نقل از مقامات آمریکایی و کارشناسان امنیتی صنعت سایبر، هکرهای مرتبط با ارتش چین در سال گذشته به سیستم های رایانه ای تقریباً دوجین نهاد مهم ایالات متحده نفوذ کرده اند.
اهداف این نفوذ سایبری شامل یک شرکت آب در هاوایی، یک بندر بزرگ در ساحل غربی و یک خط لوله نفت و گاز است.
این حملات به عنوان بخشی از یک استراتژی بزرگتر برای ایجاد اختلال و هرج و مرج در صورت درگیری بین ایالات متحده و چین، به ویژه در مورد منطقه اقیانوس آرام و تایوان در نظر گرفته می شود.
این عملیات سایبری که به عنوان وولت تایفون (Volt Typhoon) شناخته می شود، اولین بار حدود یک سال پیش توسط دولت ایالات متحده شناسایی شد.
آنها تغییر قابل توجهی را در رویکرد چین به جنگ سایبری نشان داده و از فعالیت های عمدتاً متمرکز بر جاسوسی در حملات بالقوه مخرب به زیرساخت های حیاتی آمریکا، صحبت کردند.
براندون ولز، مدیر اجرایی آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA)، بر ماهیت استراتژیک این حملات تاکید کرد.
او اظهار کرد که اقدامات چین برای به خطر انداختن زیرساختهای حیاتی آمریکا، به منظور مختل کردن یا تخریب این سیستمها در صورت بروز درگیری است.
این امر مانع از توانایی ایالات متحده برای قدرت نمایی در آسیا یا ایجاد هرج و مرج اجتماعی در داخل کشور می شود که بر تصمیم گیری در مورد بحران تأثیر خواهد گذاشت.
تمرکز بر هاوایی، محل استقرار ناوگان اقیانوس آرام و سایر مکانهای استراتژیک، طرحی را برای پیچیدهتر کردن لجستیک نظامی ایالات متحده در سناریوی درگیری احتمالی، به ویژه در مورد تایوان، نشان میدهد.
این افشاگری ها بر اساس ارزیابی سالانه تهدید توسط دفتر مدیر اطلاعات ملی انجام شده است که در مورد توانایی های چین برای انجام حملات سایبری مخرب علیه زیرساخت های ایالات متحده هشدار داده است.