about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

گروه‌های هکری، ایرلند را به عنوان بخشی از کمپین سازمان‌دهی شده حملات سایبری در سراسر کشورهای عضو اتحادیه اروپا هدف قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC) اعلام کرد که دیروز از یک سری حملات منع سرویس توزیع شده کم تاثیر یا حملات DDoS که تعدادی از وب سایت ها را در ایرلند هدف قرار می دهند، آگاه شده است.

قابل درک است که سایت ثبت رای voter.ie در میان سایت‌هایی بود که مورد هدف قرار گرفت، اما تاثیر آن بسیار کم بود.

یک حمله منع سرویس توزیع شده سعی می کند یک وب سایت یا سرویس را با سیل ترافیک اینترنتی تحت الشعاع قرار دهد و به طور موقت آن را غیرقابل دسترس کند.

به گفته مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، این حملات معمولاً کم هزینه و با تاثیر کم هستند و هدف آنها جلب توجه به جای ایجاد آسیب قابل توجه است.

این مرکز اظهار کرد که فعالیت دیروز بخشی از یک الگوی رویدادها در سراسر اتحادیه اروپا بود و با تجربیات سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا همسو بود.

وزارت محیط زیست، اقلیم و ارتباطات این کشور در بیانیه ای اعلام کرد:

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا با قربانیان درگیر برای ارائه توصیه ها و راهنمایی های فنی و هماهنگ کردن روند واکنش، کار کرده است. تأثیر حداقلی این حوادث، به دلیل آمادگی قربانیان بوده است.
 

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.