about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دانشگاه کمبریج در میان چندین مؤسسه بود که روز دوشنبه (19 فوریه) مورد حمله سایبری قرار گرفت. این حمله دسترسی به اینترنت کارکنان و دانشجویان را تحت تأثیر قرار داد و چندین سیستم نیز تحت تأثیر قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در ایمیلی به کارکنان دانشگاه آمده است که هدف حمله منع سرویس توزیع شده (DDoS) قرار گرفته است.

این دانشگاه توضیح داد:

سطح ترافیک به دانشگاه‌ها عمداً تحت فشار قرار می‌گیرد و باعث می‌شود فایروال‌های محیطی مملو از درخواست‌ها شوند و توانایی آن‌ها در پاسخگویی به ترافیک قانونی محدود شود.

گفته می شود که این حادثه، امکان دسترسی به اینترنت را از داخل شبکه دانشگاه کمبریج مختل می کند.

صفحه وضعیت خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه نشان داد که چندین سرویس در صبح روز سه‌شنبه (20 فوریه) همچنان «غیرقابل استفاده» هستند.

سخنگوی خدمات محاسباتی دانشکده بالینی در دانشگاه کمبریج بیان کرد:

چندین دانشگاه یک حمله مخرب منع سرویس را گزارش کرده اند که حدود ساعت 15 شروع شده و باعث قطع شدن دسترسی به اینترنت شده است. آنها گفتند که اتصال به وب سایت ها نیز تحت تأثیر قرار گرفته است.

رئیس کالج سلوین شارلوت سامرز در روز دوشنبه بعد از ظهر اظهار کرد:

آیا شخص یا افرادی که حمله منع سرویس به اینترنت دانشگاه کمبریج را انجام می دهند، متوقف خواهند شد؟ برخی از ما کار داریم!

سخنگوی دانشگاه نیز در پایان افزود:

مشکلات دسترسی متناوب به شبکه که توسط برخی از کاربران در دانشگاه کمبریج در 24 ساعت گذشته گزارش شده است، حل شده و اکنون باید سرویس‌های عادی برای خدمات فناوری اطلاعات با مدیریت مرکزی بازیابی شود.

گروه هکری انانیموس سودان مسئولیت حمله سایبری به این دانشگاه ها، از جمله دانشگاه های کمبریج و منچستر را بر عهده گرفته است.

این گروه هکری، دلیل حمله خود را حمایت بی قید و شرط انگلستان از رژیم صهیونیستی و همدستی آنها در نسل کشی جاری در غزه و همچنین بمباران یمن اعلام کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.