about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

هکرها بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین را با حمله منع سرویس توزیع شده هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته اوله هوروخوفسکی (Oleh Horokhovskyi)، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل مونوبانک (Monobank)، بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین، هکرها این بانک را با حمله گسترده منع سرویس توزیع شده (DDoS) در 16 اوت امسال هدف قرار دادند.

حمله منع سرویس توزیع شده به منظور بارگذاری بیش از حد سرورهای یک وب‌سایت، حجم زیادی از ترافیک را به سمت وب‌سایت هدایت می‌کند، که اغلب باعث اختلال در خدمات می‌شود.

هوروخوفسکی در 16 اوت سال جاری از طریق تلگرام گزارش داد که مونوبانک در عرض 3 ساعت حدود یک میلیارد درخواست خدمات دریافت کرد.

وی افزود :

«ما در حال مبارزه با حمله حین نوشیدن قهوه و دونات هستیم. ما وضعیت را تحت کنترل نگه داشته‌ایم.»

مونوبانک قبلاً در حملات سایبری مشابه هدف قرار گرفته بود. یک حمله منع سرویس توزیع شده در ژانویه 2024 بیش از 580 میلیون درخواست خدمات را به وب‌سایت بانک ارسال کرد.

هوروخوفسکی مقصری را معرفی نکرد، اگرچه مدعی شد که تهدیدات قبلی با هکرهای روسی مرتبط بوده است. کارشناسان ادعا کردند که روسیه از آغاز جنگ هزاران حمله سایبری علیه سازمان های اوکراینی انجام داده است؛ هکرهای اوکراینی نیز با حملات خود علیه روسیه مقابله کرده‌اند. ارتش فناوری اطلاعات اوکراین، یک گروه هکری داوطلب، مسئولیت حمله منع سرویس توزیع شده گسترده علیه بانک‌های روسیه و سیستم پرداخت میر روسیه در ماه ژوئن امسال را بر عهده گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.