about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین را با حمله منع سرویس توزیع شده هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته اوله هوروخوفسکی (Oleh Horokhovskyi)، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل مونوبانک (Monobank)، بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین، هکرها این بانک را با حمله گسترده منع سرویس توزیع شده (DDoS) در 16 اوت امسال هدف قرار دادند.

حمله منع سرویس توزیع شده به منظور بارگذاری بیش از حد سرورهای یک وب‌سایت، حجم زیادی از ترافیک را به سمت وب‌سایت هدایت می‌کند، که اغلب باعث اختلال در خدمات می‌شود.

هوروخوفسکی در 16 اوت سال جاری از طریق تلگرام گزارش داد که مونوبانک در عرض 3 ساعت حدود یک میلیارد درخواست خدمات دریافت کرد.

وی افزود :

«ما در حال مبارزه با حمله حین نوشیدن قهوه و دونات هستیم. ما وضعیت را تحت کنترل نگه داشته‌ایم.»

مونوبانک قبلاً در حملات سایبری مشابه هدف قرار گرفته بود. یک حمله منع سرویس توزیع شده در ژانویه 2024 بیش از 580 میلیون درخواست خدمات را به وب‌سایت بانک ارسال کرد.

هوروخوفسکی مقصری را معرفی نکرد، اگرچه مدعی شد که تهدیدات قبلی با هکرهای روسی مرتبط بوده است. کارشناسان ادعا کردند که روسیه از آغاز جنگ هزاران حمله سایبری علیه سازمان های اوکراینی انجام داده است؛ هکرهای اوکراینی نیز با حملات خود علیه روسیه مقابله کرده‌اند. ارتش فناوری اطلاعات اوکراین، یک گروه هکری داوطلب، مسئولیت حمله منع سرویس توزیع شده گسترده علیه بانک‌های روسیه و سیستم پرداخت میر روسیه در ماه ژوئن امسال را بر عهده گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.