about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گمان می‌رود هک سیستم‌های دولتی در بریتیش کلمبیا، غربی‌ترین استان کانادا، بر 22 صندوق پست الکترونیکی حاوی اطلاعات حساس درباره 19 نفر تأثیر گذاشته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، مایک فارنورث، رئیس امنیت عمومی این استان، به خبرنگاران گفت که در حال حاضر هیچ نشانه ای مبنی بر دسترسی به اطلاعات عمومی وجود ندارد.

فارنورث افزود:

ما هیچ سوء استفاده ای از این اطلاعات را شناسایی نکرده‌ایم یا مدرکی دال بر دسترسی عامل مخرب به فایل‌های خاص پیدا نکرده‌ایم.

وی در ادامه بیان کرد که هیچ یک از همکاران کابینه‌اش تحت تأثیر این هک قرار نگرفته اند.

شانون سالتر، نماینده استان، قبلاً این موضوع را توسط یک عامل تحت حمایت دولت که سه تلاش برای به خطر انداختن سیستم‌های دولتی انجام داده بود، توصیف کرد.

فارنورث در این باره عنوان کرد:

اینها پرونده های کارمندان بودند. و به استثنای یک کارمند که مطالبی در مورد خانواده اش در صندوق الکترونیک خود داشت. به همه افراد اطلاع داده شده است و از نظارت اعتباری و محافظت از هویت برخوردار خواهند شد.

هویت دولتی که ممکن است پشت این حادثه بوده باشد نامشخص است، اما این حادثه به دنبال آن رخ داده است که سرویس اطلاعات امنیتی کانادا (CSIS) هفته گذشته گزارشی سالانه شامل هشداری درباره مداخله مداوم چین در امور سیاسی کانادا منتشر کرد.

در این گزارش آمده است:

موسسات قوی دموکراتیک کانادا، اقتصاد پیشرفته، بخش‌های تحقیقاتی نوآورانه و مؤسسات آکادمیک پیشرو، کانادا را به هدفی جذاب برای جاسوسی، خرابکاری و فعالیت‌های تحت تأثیر عوامل سایبری خارجی تبدیل می‌کند که همگی تهدیدهای مهمی علیه امنیت ملی کانادا هستند.

در این گزارش از عوامل تهدید کننده تحت حمایت دولت چین نام برده شده است و در مورد آنها گفته شده است که مشغول جاسوسی سایبری گسترده علیه طیفی از بخش‌ها و اهداف در داخل کانادا، از جمله دولت، مؤسسات دانشگاهی، صنایع خصوصی و سازمان‌های جامعه مدنی هستند.

سرویس اطلاعات امنیتی کانادا همچنین هند را با استناد به "وخامت روابط دوجانبه" بین کشورها در پی عملیات ترور سیک هاردیپ سینگ نجار جدایی طلب، تحت حمایت دولت هندوستان، که در بریتیش کلمبیا در سال 2023 رخ داد؛ همان استانی که این سه حمله سایبری انجام شده است، به عنوان یکی از عاملان احتمالی معرفی کرد.

با این حال، این گزارش بیان می‌کند که تا به امروز این سرویس فقط عملیات سایبری با پیچیدگی کم علیه کانادا توسط عوامل سایبری غیردولتی همسو با هند را مشاهده کرده است و هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه دولت هند مسئول این حوادث سایبری بوده، وجود ندارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.