about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مقامات گرجستان به خانه‌های دو پژوهشگر برجسته اطلاعات نادرست در تفلیس، پیش از انتخابات پارلمانی این کشور در آخر هفته، حمله کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، ایتو بوزیاشویلی و سوپو گلاوا، هر دو از کارکنان اندیشکده آتلانتیک کائونسل، مورد بازرسی قرار گرفتند و دستگاه‌های شخصی خود و اعضای خانواده‌شان توسط بازرسان وزارت مالیه این کشور ضبط شد.

گفته می‌شود که هر دو زن در امنیت هستند، هرچند نگرانی‌هایی درباره امنیت دستگاه‌ها و حساب‌های آنلاین آن‌ها وجود دارد.

این بازرسی‌ها یک روز پس از آن صورت گرفت که بوزیاشویلی مقاله‌ای منتشر کرد که جزئیات چگونگی تأثیرگذاری کرملین بر سیاست گرجستان از طریق حمایت از دولت کنونی و دخالت در انتخابات آینده را بیان می‌کرد.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که دفاتر شرکت برون‌سپاری کانسنتریکس (Concentrix) و دیگر شهروندان گرجی نیز تحت بازرسی قرار گرفتند.

وزارت مالیه در فیس‌بوک اعلام کرد که بازرسی‌هایی از تاسیسات خاص مرتبط با مرکز تماس‌ها که به فعالیت‌های غیرقانونی متهم هستند، آغاز کرده است.

این تحقیقات در آستانه انتخاباتی انجام می‌شود که به عنوان شاخصی برای جهت‌گیری آینده کشور به شمار می‌آید؛ آیا گرجستان تحت نخست‌وزیری کنونی، ایراکلی کوباخی‌دزه، به سمت روابط نزدیک‌تر با روسیه می‌رود یا به سمت غرب از طریق چهره‌های اپوزیسیون حرکت می‌کند.

این بازرسی‌ها پس از اعتراضات در کشور و ادعای ضرب و شتم خشونت‌آمیز یک سیاستمدار اپوزیسیون بر سر قانونی که سازمان‌های غیردولتی را ملزم به ثبت به عنوان نمایندگان خارجی می‌کرد، انجام شده است.

این قانون انتقادهای شدیدی از سوی کشورهای غربی و اتحادیه اروپا را به همراه داشت.

گرم بروکی، معاون رئیس برنامه‌ها و استراتژی‌های فناوری آتلانتیک کائونسل، اظهار کرد که این سازمان عمیقاً نگران این توسعه و تأثیر آن بر کار کارکنان در آستانه انتخابات گرجستان است.

وی در ادامه افزود:

گلاوا و بوزیاشویلی در حال انجام کارهای مستقل و غیرحزبی هستند که هدف آن دفاع و تقویت دموکراسی از کسانی است که می‌خواهند آن را در فضاهای آنلاین تضعیف کنند، از جمله تحقیقات مربوط به تلاش‌های نفوذ خارجی، هدف قرار دادن جوامع حاشیه‌ای و دیگر آسیب‌های آنلاین. ما اعتماد و توقع داریم که مقامات گرجستان توضیحات بیشتری درباره اقدامات خود ارائه دهند، ایمنی و امنیت کارکنان ما را تأمین کنند، اموال آن‌ها را بازگردانند و اجازه دهند به مشارکت‌های خود در دموکراسی گرجستان ادامه دهند.

سفارت گرجستان در لندن به این موضوع واکنشی نشان نداده است.
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.