about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای روسی شرکت‌های دفاعی اوکراین را در کمپین جدید هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان ادعا کردند که هکرهای روسی در یک کمپین جدید، شرکت‌های نظامی و دفاعی اوکراین را هدف قرار داده‌اند؛ عامل تهدید پشت این کمپین، که توسط تیم واکنش اضطراری کامپیوتری نظامی اوکراین (MIL.CERT-UA) با نام «UAC-0185» معرفی شده، ایمیل‌های فیشینگ را به عنوان دعوت‌نامه‌هایی برای یک کنفرانس دفاعی قانونی که هفته گذشته در کی‌یف برگزار شد، ارسال کرده است.

به گفته کارشناسان، گروه هکری که با نام «UNC4221» نیز شناخته می‌شود، حداقل از سال 2022 فعال بوده و عمدتاً با سرقت اطلاعات اعتباری از طریق برنامه‌های پیام‌رسان مانند سیگنال، تلگرام و واتس‌اپ و همچنین از طریق سیستم‌های نظامی محلی مانند دلتا، تنتا و کروپیوا، پرسنل نظامی اوکراینی را هدف قرار داده است.

تیم واکنش اضطراری کامپیوتری نظامی اوکراین مدعی شد که علاوه بر به خطر افتادن حساب‌ها، مهاجمان به طور انتخابی حملات سایبری را برای دسترسی غیرمجاز از راه دور به رایانه‌های کارکنان مجتمع دفاعی-صنعتی و نیروهای دفاعی اوکراین انجام داده‌اند.

اوکراین این گروه را به کشور خاصی نسبت نداد، اما محققان قبلاً UNC4221 را به روسیه مرتبط کرده بودند. تاکتیک‌ها و اهداف این گروه با آن‌هایی که معمولاً هکرهای مورد حمایت مسکو به کار می‌برند، همسو هستند.

گروه هکری فوق از ابزارهای شناخته شده‌ای برای آلوده کردن دستگاه‌های قربانیان خود از جمله «MeshAgent» و «UltraVNC»، یک نرم افزار منبع باز مورد استفاده برای مدیریت از راه دور سیستم‌های رایانه‌ای، استفاده می‌کند.

اوایل ماه اوت سال جاری، محققان اظهار داشتند که عامل تهدید موسوم به «UAC-0198»، از بدافزار پشتی مبتنی بر MeshAgent برای آلوده کردن بیش از 100 رایانه دولتی اوکراین استفاده کرد.

طبق تجزیه و تحلیل شرکت امنیت سایبری «MalwareBytes»، MeshAgent می‌تواند به روش‌های مختلف به سیستم‌ها نفوذ کند که اغلب در نتیجه کمپین‌های ایمیلی حاوی ماکروهای مخرب است. نرم‌افزار UltraVNC همچنین می‌تواند توسط هکرها برای به دست آوردن کنترل سیستم مورد نظر و نصب درهای پشتی مورد استفاده قرار گیرد.

شرکت‌های نظامی و دفاعی اوکراین، اهداف مشترک هکرها هستند که ظاهراً با روسیه ارتباط دارند. اوایل ماه ژوئیه امسال، عامل تهدید «UAC-0180»، تلاش کرد با استفاده از ایمیل‌های مخربی که تحت عنوان قراردادهای خرید هواپیماهای بدون سرنشین پنهان شده بودند، به سیستم‌های شرکت‌های دفاعی اوکراینی دسترسی پیدا کند.

کارشناسان ادعا کردند که در یک کمپین در ماه ژوئن 2024، گروه موسوم به وِرمین (Vermin) به نیروهای مسلح اوکراین با بدافزار «Spectr» حمله کرد تا اطلاعات حساس دستگاه‌های آنها را بدزدد.

در همان دوره، محققان در مورد حملات هکرهای تحت حمایت دولت بلاروس موسوم به «Ghostwriter» به وزارت دفاع اوکراین هشدار دادند.

پیش از این تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین در مورد حملات سایبری علیه پرسنل ارتش این کشور و سرویس‌های دفاعی با استفاده از بدافزار «DarkCrystal» هشدار داده بود که می‌تواند به مهاجمان امکان دسترسی از راه دور به دستگاه قربانی را بدهد.

منبع:

تازه ترین ها
افشا
1405/06/30 - 16:42- اروپا

افشا میزان بهره‌وری مراکز داده در مصرف انرژی و آب در اروپا

کمیسیون اروپا، مراکز داده در اروپا را ملزم می‌سازد تا میزان بهره‌وری خود در مصرف انرژی و آب را افشا کنند.

نخست‌وزیر
1405/06/30 - 15:45- هوش مصنوعي

نخست‌وزیر اسپانیا: صنعت هوش مصنوعی نمی‌تواند خودتنظیم‌گر باشد

پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، اظهار داشت که صنعت هوش مصنوعی نمی‌تواند خودتنظیم‌گر باشد.

جریمه
1405/06/30 - 14:48- اروپا

جریمه گوگل توسط نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند، گوگل را به دلیل پردازش داده‌های مکانی ۴۰۳ میلیون یورو جریمه کرد.