حمله هکرهای کره شمالی به شرکت دفاعی آلمانی
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وبسایت خبری آلمانی اشپیگل (Spiegel) گزارش داد که هکرهای کره شمالی به شرکت دفاعی آلمانی دیهل دیفنس (Diehl Defense) حمله کردند.
هدف این حمله میتوانست سرقت اطلاعات محرمانه مربوط به پروژههای دفاعی یا فناوریهای مورد استفاده در تولید سلاح باشد.
به گفته اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی و مبارزه با تروریسم، این حمله میتواند مربوط به امضای قرارداد بین دیهل و وزارت دفاع کره جنوبی برای خرید موشکهای پدافند هوایی «IRIS-T» باشد.
کارشناسان معتقدند که چنین حملات سایبری بخشی از استراتژی گستردهتر کره شمالی برای به دست آوردن مزیتهای فناوری از طریق جاسوسی و فعالیت سایبری است، به ویژه در ارتش، جایی که دسترسی به آخرین تحولات برای حفظ رقابت در صحنه جهانی امری حیاتی است.
در حال حاضر، مظنونان این حمله سایبری، گروه هکری «Kimsuky» هستند که با پیشنهادات شغلی جعلی و ظاهراً پرسود پیمانکاران دفاعی آمریکایی، سعی در گول زدن کارمندان دیهل داشتند.
به گفته کارشناسان شرکت آمریکایی امنیت سایبری ماندیانت (Mandiant)، یکی از شرکتهای تابعه گوگل، برنامه اصلی هکرها آلوده کردن رایانههای این شرکت به نرمافزارهای ویروسی و سرقت اسناد لازم بود.
هنوز مشخص نیست که هکرهای کره شمالی به چه مقدار اطلاعات دست یافتهاند و آیا نشت آن ادامه دارد یا خیر.
همکاری بین دیهل دیفنس آلمان و صنایع هوافضای کره در سال 2017 آغاز شد.
در آن زمان، سازنده کرهای تصمیم گرفت تسلیحات هوانوردی اروپایی را در این هواپیما ادغام کند، زیرا «KF-21» در آینده برای صادرات به سراسر جهان عرضه خواهد شد.
علاوه بر موشکهای هدایت مادون قرمز، در حال حاضر کار یکپارچه سازی با موشک «Meteor» در حال انجام است که قرار است به موشک رادار اصلی در سیستم تسلیحاتی هواپیما تبدیل شود.
پیش از این، «Militarnyi» گزارش داده بود که دومین نمونه از هواپیمای KF-21 یک موشک هدایت شونده هوا به هوا Meteor را از «MBDA» پرتاب کرده است.