about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، هکرهای جنوب آسیا در کمپین جدید جاسوسی نهادهای پاکستانی را هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که یک عامل تهدید معروف به فیل مرموز (Mysterious Elephant) نهادهای پاکستانی را در یک کمپین جدید جاسوسی هدف قرار داد.

براساس گزارش جدید شرکت امنیت سایبری «Knownsec» مستقر در چین، این گروه هکری معروف به «APT-K-47»، از سال 2022 فعال بوده و احتمالاً منشأ آن در جنوب آسیا است. به گفته محققان، اهداف و تکنیک‌های این گروه مشابه مواردی است که توسط گروه‌های جاسوسی سایبری مرتبط با دولت هند، از جمله «SideWinder»، «Confucius» و «Bitter» استفاده می‌شود.

هکرها نسخه بهبودیافته‌ای از «Asyncshell» را به عنوان بخشی از کمپین جدید خود در دستگاه‌های آلوده وارد کردند. این مورد برای اولین بار در ژانویه امسال شناسایی شد، زمانی که محققان نمونه مخربی را یافتند که از یک آسیب‌پذیری در ابزار محبوب بایگانی فایل برای ویندوز (WinRAR) سوءاستفاده می‌کرد. تا به امروز Knownsec چهار نسخه مختلف از Asyncshell را شناسایی کرده است.

محققان گفتند :

«APT-K-47 از سال 2023 مکرراً از Asyncshell برای انجام فعالیت‌های حمله استفاده کرده و به تدریج زنجیره حمله و کد محموله را ارتقا داده است.»

بردار دسترسی اولیه دقیقی که این گروه در آخرین کمپین به کار گرفته، ناشناخته است، اما احتمالاً شامل ایمیل‌های فیشینگ می‌شود.

محققان براین باورند که هکرها یک محموله مخرب را از طریق یک فایل فشرده حاوی یک آرشیو رمزگذاری شده و یک فایل متنی با رمز عبور، تحویل دادند. گروه هکری احتمالاً از این روش برای فرار از شناسایی توسط برنامه‌های آنتی‌ویروس استفاده کرده است.

این سند فریب در یک وب‌سایت وزارت پاکستان میزبانی و در درجه اول در مورد موضوعات مربوط به جشن حج و زیارت سالانه مکه بحث شد.

کارشناسان اهداف دقیق این کمپین یا موفقیت آن را فاش نکردند؛ قربانیان قبلی فیل مرموز در پاکستان، بنگلادش و ترکیه مستقر بودند.

به عنوان مثال، در اکتبر 2023، این گروه از حملات فیشینگ برای ارائه یک درب پشتی به نام «ORPCBackdoor» به اهدافی در پاکستان و سایر کشورها استفاده کرد.

اگرچه این حمله مستقیماً به هند نسبت داده نشد، اما هر 2 کشور قبلاً از قابلیت‌های جاسوسی سایبری علیه یکدیگر استفاده کرده‌اند.

اوایل سال جاری، محققان کمپینی مرتبط با هکرهایی را کشف کردند که ظاهراً در پاکستان مستقر هستند و به مدت 6 سال از بدافزار مبتنی بر اندروید برای هدف قرار دادن دولت و شرکت‌های هندی در بخش‌های دفاعی و فناوری استفاده کرده بودند.

در ماه فوریه امسال، هکرهای مشکوک تحت حمایت دولت هند از کلاهبرداری‌های عاشقانه به منظور فریب قربانیان در پاکستان برای نصب برنامه‌های مخرب استفاده کردند که دستگاه‌های آنها را با بدافزار جاسوسی آلوده می‌کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

هک
1403/10/23 - 10:26- جرم سایبری

هک حساب رسمی ایکس لایت‌کوین برای تبلیغ توکن جعلی سولانا ال تی سی

هک کردن حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ پروژه‌های جعلی یک روش رایج میان مجرمان سایبری است.