about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

هکرهای اوکراینی اپراتور روسی مگافون را مختل کردند و باعث اختلال در ارتباطات تلفن همراه و اینترنت شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ متخصصان سایبری اداره اصلی اطلاعات وزارت دفاع اوکراین (HUR) یک حمله سایبری گسترده علیه مِگافون (MegaFon)، یکی از بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت روسیه، انجام دادند.

ساکنان مسکو، سن پترزبورگ و چندین منطقه مرکزی روسیه شروع به گزارش اختلال در ارتباطات تلفن همراه، دسترسی به اینترنت و عملکرد ضعیف خدمات و برنامه‌های مختلف تلفن همراه کردند. منابع گزارش دادند که در عرض چند ساعت، ناظر ارتباطات روسیه موسوم به «Roskomnadzor» شکست در زیرساخت مِگافون را تأیید کرده است.

رسانه‌های روسی بعداً علت واقعی اختلالات را فاش کردند؛ یک حمله منع سرویس توزیع شده (DDoS) بسیار مؤثر که مِگافون را هدف قرار داد. درحالی‌که شرکت عنوان کرد که شبکه‌اش به آرامی کار می‌کند، اما به مشکلات دسترسی احتمالی ناشی از عوامل خارج از کنترلش اعتراف کرد.

به گفته سازمان اطلاعات اوکراین، این حمله موفقیت‌آمیز نه تنها مِگافون را مختل کرد، بلکه اپراتورهای دیگر از جمله یوتا (Yota) و «NetByNet» را نیز تحت تأثیر قرار داد. این حمله به طور موقت روس‌ها را از دسترسی به منابع و سرویس‌های آنلاین مختلف مانند «Steam»، «Twitch» و دیسکورد (Discord) محروم کرد، پلتفرم‌هایی که طبق گزارش‌ها توسط ارتش و سرویس‌های اطلاعاتی روسیه در جنگ با اوکراین استفاده می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.