about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروه هکری انانیموس سودان مدعی حملات منع سرویس توزیع شده به هواپیمایی فلای دبی امارات شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه هکری انانیموس سودان (Anonymous Sudan)، حامی فلسطین و روسیه، مسئولیت یک سری حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) علیه فلای دبی (Flydubai)، شرکت هواپیمایی متعلق به دولت امارات، را بر عهده گرفت.

آخرین اظهارات این گروه به دنبال بیانیه 16 ژانویه 2024 مبنی بر هدف قرار دادن شرکت ارتباطات ماهواره ای سیار «Thuraya»، ارائه دهنده بین‌المللی خدمات ماهواره‌ای سیار (MSS) مستقر در دبی، امارات متحده عربی است.

کارشناسان معتقدند که در هر 2 حمله سایبری، انگیزه سودان ناشناس، حمایت آشکار امارات از نیروهای پشتیبانی سریع (RSF) برای برقراری ارتباط بود. نیروهای پشتیبانی سریع یک نیروی شبه نظامی است که قبلاً توسط دولت سودان اداره می‌شد و توسط هکرها به ارتکاب جنایات جنگی علیه مردم سودان متهم شد.

این حمله سایبری در تاریخ یک فوریه 2024 توسط سودان ناشناس از طریق کانال رسمی تلگرام اعلام شد. سودان ناشناس معمولاً حملات خود را از طریق تلگرام اعلام می‌کند، بدون اینکه تا کنون هیچ وب‌سایت شناخته شده‌ای داشته باشد.

در کانال تلگرامی گروه هکری آمده است :

«ما یک حمله سایبری قابل توجه به زیرساخت دیجیتال فلای دبی انجام داده‌ایم. ما حیاتی‌ترین بخش‌های زیرساخت دیجیتال فلای دبی را در یک واحد بررسی کرده‌ایم. ما تأیید کرده‌ایم که شبکه فلای دبی به طور کامل مختل شده است. حملات علیه امارات متحده عربی با ادامه حمایت از نیروهای پشتیبانی سریع نسل‌کشی در سودان ادامه خواهد یافت. بنابراین ما مدعی هرگونه آسیب به سلامت کلی سیستم‌های فلای دبی و هرگونه آسیب جانبی هستیم.»

علیرغم آنلاین بودن وب‌سایت رسمی فلای‌دبی، انانیموس سودان در پیامی چند ساعت بعد مدعی شد که زیرساخت‌های فلای‌دبی، از جمله سیستم رزرواسیون، به شدت تحت تأثیر قرار گرفته و وب‌سایت این شرکت هواپیمایی به عنوان تنها دارایی کاربردی باقی مانده است.

با این وجود، حملات منع سرویس توزیع شده به عنوان یک نگرانی مهم برای مشاغل در هر مقیاس ظاهر شده است. طبق گزارش شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky)، اقتصاد حملات منع سرویس در وب تاریک در حال شکوفایی است و تعداد فزاینده‌ای از مجرمان سایبری زیرساخت‌های حیاتی را مورد توجه قرار می‌دهند.

در حالیکه شرکت‌های کاهش دهنده حملات منع سرویس توزیع شده وجود دارند، اولین خط دفاعی این است که دستگاه‌های اینترنت اشیا باید امنیت سایبری خود را تقویت کنند. بنابراین، چه در خانه یک کاربر بی‌خبر هستید یا یک شرکت بزرگ را اداره می‌کنید، مطمئن شوید که دفاع از امنیت سایبری شما تا حد امکان قوی است.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.