about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت ژاپنی ادونتست، تأمین‌کننده تجهیزات تست نیمه‌هادی، اعلام کرد با یک حمله باج‌افزاری مواجه شده که چندین سامانه شرکتی را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت اعلام کرد روز یکشنبه فعالیت غیرعادی در محیط فناوری اطلاعات خود شناسایی کرده و بلافاصله پروتکل‌های واکنش به حادثه را فعال و سامانه‌های آسیب‌دیده را ایزوله کرده است.

ادونتست در بیانیه‌ای اعلام کرد:

یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که احتمالاً یک شخص ثالث غیرمجاز به بخش‌هایی از شبکه شرکت دسترسی پیدا کرده و باج‌افزار را مستقر کرده است. این بررسی همچنان به‌صورت فعال در حال انجام است و با همکاری نزدیک کارشناسان برجسته امنیت سایبری پیش می‌رود. ادونتست در تلاش است دامنه کامل این حادثه را مشخص کند و هم‌زمان تمامی سازوکارهای دفاعی ممکن را تقویت نماید.

ادونتست یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات آزمون و اندازه‌گیری است که در طراحی و تولید نیمه‌هادی‌ها برای کاربردهایی مانند یادگیری ماشین، خودروهای خودران، سامانه‌های 5G و سایر فناوری‌های پیشرفته استفاده می‌شوند.

این شرکت مستقر در توکیو در سال مالی گذشته بیش از ۶.۴ میلیارد دلار فروش گزارش کرده است و ابزارهای آن به دارایی‌های حیاتی در فرآیند تولید جهانی نیمه‌هادی‌ها تبدیل شده‌اند.

هنوز مشخص نیست کدام گروه مسئول این حمله بوده است.

شرکت واکنش به حوادث سایبری دراگوس (Dragos) در گزارش اخیر خود اعلام کرد که تعداد باندهای باج‌افزاری که شرکت‌های تولیدی را هدف قرار می‌دهند طی یک سال گذشته به‌شدت افزایش یافته است.

دراگوس در سال ۲۰۲۵ حدود ۱۱۹ گروه باج‌افزاری را که سازمان‌های صنعتی را هدف قرار داده‌اند رصد کرده که نسبت به سال ۲۰۲۴ تقریباً ۵۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

این گروه‌ها در مجموع حدود ۳۳۰۰ سازمان صنعتی را طی سال هدف قرار داده‌اند.

باندهای باج‌افزاری طی پنج سال گذشته بارها صنعت سودآور نیمه‌هادی را هدف گرفته‌اند.

شرکت آمریکایی میکروچیپ تکنولوژی (Microchip Technology) در سال ۲۰۲۴ توسط گروه باج‌افزاری پلی (Play) مورد حمله قرار گرفت و شرکت اپلاید متریالز (Applied Materials) نیز در سال ۲۰۲۳ هدف حمله واقع شد.

شرکت نیمه‌هادی چینی نکسپریا (Nexperia) و شرکت تایوانی فاکس سمیکان (Foxsemicon) نیز حملات باج‌افزاری را تجربه کرده‌اند و گزارشی در سال ۲۰۲۲ نشان داد چندین شرکت پیشرو دیگر در حوزه نیمه‌هادی نیز هدف باندهای باج‌افزاری قرار گرفته‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.