about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اوکراین اعلام کرد که حملات سایبری به شبکه انرژی اکنون برای هدایت حملات موشکی استفاده می‌شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مقامات امنیت سایبری اوکراین ادعا کردند که حملات سایبری روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور، به جای ایجاد اختلال فوری در عملیات‌ها، به طور فزاینده‌ای بر جمع‌آوری اطلاعات برای هدایت حملات موشکی متمرکز شده‌اند.

به گفته اولکساندر پوتی (Oleksandr Potii)، رئیس سرویس دولتی ارتباطات و حفاظت اطلاعات ویژه اوکراین، اگرچه تعداد حوادث سایبری بزرگ که زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند کاهش یافته، اما خود تهدید کاهش نیافته است.

پوتی در حاشیه مجمع بین‌المللی تاب‌آوری سایبری کی‌یف اظهار داشت:

«حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی هرگز به خودی خود اتفاق نمی‌افتند. آنها همیشه بخشی از یک عملیات گسترده‌تر هستند.»

به گفته پوتی، اکنون به نظر می‌رسد مهاجمان بیشتر بر نقشه‌برداری از تأسیسات، ردیابی خدمه تعمیر و ارزیابی سرعت بازیابی سیستم‌های انرژی پس از حملات تمرکز دارند تا ایجاد قطعی فوری برق.

ناتالیا تکاچوک (Natalia Tkachuk)، رئیس امنیت سایبری و اطلاعات در شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین، عنوان کرد که عملیات‌های سایبری علیه تأسیسات انرژی به طور فزاینده‌ای منعکس کننده استراتژی بلندمدت روسیه در جنگ است.

وی ادعا کرد:

«روسیه متوجه شده که بازی طولانی مدتی را در پیش گرفته است، این یک حمله برق‌آسا نخواهد بود؛ بنابراین اکنون بیشتر عملیات‌ها بر جمع‌آوری اطلاعات متمرکز است.»

کارشناسان معتقدند که روسیه اغلب دسترسی آرام به شبکه‌ها را برای نظارت بر میزان خسارت فیزیکی و پیگیری تلاش‌های بازیابی حفظ می‌کند.

تکاچوک گفت:

«ما سعی می‌کنیم این اطلاعات را پنهان کنیم. مهاجمان به دنبال درک این هستند که چه تجهیزاتی نابود شده‌اند، تعمیرات با چه سرعتی پیش می‌روند و قطعات جایگزین از کجا تهیه می‌شوند. نفوذهای سایبری می‌توانند قبل و بعد از حملات موشکی رخ دهند، ابتدا برای کمک به کالیبره کردن حملات و سپس برای ارزیابی اثربخشی آنها. روسیه می‌بیند که موشک‌ها راهی بسیار آسان‌تر برای تخریب زیرساخت‌ها هستند. مسکو اکنون با هدف قرار دادن چنین سایت‌هایی آشکارا قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.»

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، زیرساخت‌های انرژی کی‌یف بارها مورد هدف حملات پهپادی و موشکی قرار گرفته است. نیروگاه‌ها، پست‌های برق، خطوط انتقال و تأسیسات گرمایش منطقه‌ای همگی مورد اصابت قرار گرفته‌اند و باعث قطعی‌های طولانی مدت در ماه‌های یخبندان زمستان شده‌اند. مقامات اوکراینی پیش از این هشدار داده بودند که گروه هکری «Sandworm» وابسته به کرملین، از عملیات‌های سایبری علیه سیستم‌های انرژی برای تشدید تأثیر حملات موشکی استفاده کرده است.

محققان امنیتی، از جمله تحلیلگران گوگل، همچنین شاهد تغییر رویکرد سند وورم از حملات سایبری مخرب به عملیات‌ها جمع‌آوری اطلاعات بوده‌اند، روندی که اکنون در عمل نیز در حال اجرا است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.