about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آسه‌آن و ژاپن توصیه کردند که برای انعطاف‌پذیری سایبری بهتر دست به دست هم خواهند داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس مقاله اخیر منتشر شده توسط «ISEAS» مستقر در سنگاپور، مؤسسه یوسف ایشاک (Yusof Ishak)، کشورهای عضو آسه‌آن و ژاپن بهترین مکان را برای همکاری در راستای تقویت انعطاف‌پذیری سایبری با توجه به شبح افزایش تهدیدات سایبری در منطقه دارند.

در این مقاله به گزارش کشورهای عضو آسه‌آن اشاره شده که نشان می‌دهد آنها شاهد افزایش 28 درصدی حملات سایبری در سال گذشته بوده‌اند. در ژاپن نیز افزایش مستمر تهدیدات سایبری از 150 مورد در سال 2021 به 230 مورد در سال 2022 مشاهده شده است.

نویسندگان نوشتند که چندین ابتکار کلیدی برای پیشبرد همکاری بین طرفین برای مقابله با بلای تهدیدات سایبری و نتایج عملی وجود داشته است.

با این حال، براساس یک جدول آمادگی سایبری که قبلاً منتشر شده بود، یک تجزیه و تحلیل به روز شده که کشورها را بر اساس 3 شاخص کلیدی (شاخص امنیت سایبری ملی (NCSI)، شاخص امنیت سایبری جهانی (GCI) و شاخص یکپارچگی دیجیتال آسه‌آن (ADII)) رتبه‌بندی می‌کند، نشان می‌دهد که مالزی و سنگاپور تنها کشورهای منطقه هستند که می‌توانند در رده آماده سایبری طبقه‌بندی شوند.

نکته جالب توجه این است که امتیاز شاخص امنیت سایبری ملی ژاپن به جای اینکه کاملاً آماده برای مقابله با تهدیدات سایبری خود باشد، در رده در حال توسعه قرار می‌گیرد و آن را با امتیاز 63.74 در رتبه پنجم شاخص امنیت سایبری ملی قرار می‌دهد (پس از تایلند در جایگاه سوم و اندونزی در رتبه چهارم).

این مقاله پیشنهاد می‌کند که آینده روابط ژاپن و آسه‌آن را می‌توان نه تنها با تقویت دفاع فناوری، بلکه با تشویق یک رویکرد دو طرفه جمعی و فراگیر به امنیت سایبری تقویت کرد.

در حالیکه ژاپن می‌تواند در برخی زمینه‌ها انتقال مهارت‌ها را فراهم کند، همکاری می‌تواند از یک برنامه کمک یک طرفه به مشارکت عمیق‌تر و مشارکتی با هدف افزایش انعطاف‌پذیری جمعی در برابر تهدیدات سایبری گسترش یابد. کشورهای آسه‌آن می‌توانند دیدگاه‌ها، تجربیات و اطلاعات محلی تهدیدات محلی را با ژاپن به اشتراک بگذارند، درک کلی تهدیدات سایبری و استراتژی‌های واکنش را غنی‌تر می‌کنند.

درنتیجه کارشناسان معتقدند که با تأکید بر مسئولیت‌های مشترک، تبادل دانش متقابل و تلاش‌های مشترک ظرفیت‌سازی، 2 طرف می‌توانند فراتر از ابتکارات موجود بروند و از نقاط قوت کشورها برای ایجاد یک اکوسیستم امنیت سایبری قوی تر استفاده و در نتیجه به ایجاد منطقه امن‌تر و با ثبات‌تر کمک کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:22- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.