about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کسب و کار سوئدی آماده همکاری با شرکت‌های اوکراینی در صنایع پیشرفته و امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کسب و کارهای سوئدی علاقه‌مند به افزایش حضور خود در اوکراین و توسعه همکاری با شرکت‌های اوکراینی در صنایع پیشرفته از جمله انرژی، مخابرات و امنیت سایبری هستند.

به گفته «Ukrinform» به نقل از سرویس مطبوعاتی وزارت اقتصاد اوکراین، این موضوع در جلسه‌ای بین معاون اول نخست وزیر، وزیر اقتصاد اوکراین، یولیا سویردنکو (Yulia Svyrydenko) و معاون نخست وزیر سوئد، وزیر انرژی، تجارت و صنعت «Ebba Busch» مورد بحث قرار گرفت.

سویردنکو گفت :

«ما در مورد پروژه‌های خاص مورد علاقه برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های سوئدی بحث کردیم. از همکارانمان شنیدیم که کسب‌وکارهای سوئدی که قبلاً در اوکراین فعالیت می‌کنند علاقه‌مند به افزایش حضور خود هستند و سرمایه‌گذاران بالقوه علاقه خود را برای همکاری در بخش‌های فناوری پیشرفته، انرژی متعارف و سبز، مخابرات و امنیت سایبری ابراز کردند. برای ما بومی‌سازی چنین تولیداتی با فناوری پیشرفته در اوکراین بسیار مهم است.»

در این دیدار، هر 2 طرف درباره فرصت‌هایی برای افزایش حمایت از بخش انرژی اوکراین در بحبوحه حملات موشکی روسیه و سرمایه‌گذاری‌ها در دیگر بخش‌های کلیدی اقتصاد که در سال‌های 2024-2027 اولویت‌بندی می‌شوند و دارای بیشترین پتانسیل رشد هستند، بحث کردند. آنها همچنین در مورد امکان مشارکت آژانس اعتبار صادراتی سوئد در بیمه خطر جنگ برای سرمایه‌گذاران سوئدی بحث کردند.

گزارش‌های قبلی حاکی از آن بود که سوئد 26.4 میلیون یورو به صندوق مشارکت بهره‌وری انرژی و محیط‌زیست اروپای شرقی (صندوق E5P) برای حمایت مالی از پروژه‌های بهره‌وری انرژی در اوکراین اختصاص داده است.

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.