about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

هواوی و زد تی ای در بحبوحه نگرانی‌های آمریکا، جای پای خود را در ویتنام گسترش می‌دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، ویتنام با اعطای مجموعه‌ای از قراردادهای جدید به شرکت‌های هواوی و  ZTE، به سمت گسترش استفاده از فناوری 5G چینی گام برداشته است.

 طبق قراردادهای اخیر، این دو شرکت تجهیزات رادیویی پیشرفته 5G  را برای تقویت پوشش شبکه تأمین خواهند کرد، درحالی‌که فروشندگان اروپایی همچنان مسئول سیستم‌های اصلی هستند.

ویتنام که با چین، لائوس و کامبوج هم‌مرز است، پیش‌ازاین هشدارهای متحدان مبنی بر اینکه تجهیزات 5G ساخت چین یک خطر امنیتی غیرقابل‌قبول است را تکرار کرده بود. 

اختلافات تعرفه‌ای اخیر با ایالات متحده و تغییر اولویت‌های اقتصادی از آن زمان تاکنون مقامات را به تجدیدنظر در این موضع سوق داده است.

طبق گزارش‌های محلی، هواوی و ZTE با هم قراردادهایی به ارزش حدود 43 میلیون دلار برای تجهیزات غیر اصلی 5G  امضا کرده‌اند. انتظار می‌رود اریکسون و نوکیا به تأمین هسته 5G  ادامه دهند و فروشندگان چینی بر آنتن‌ها و زیرساخت‌های مرتبط در لبه شبکه متمرکز شوند.

در ماه آوریل، اندکی پس از اجرایی‌شدن تعرفه‌های جدید ایالات متحده بر صادرات ویتنام، کنسرسیومی شامل هواوی، قراردادی 23 میلیون دلاری برای تأمین تجهیزات 5G  به دست آورد. تحلیلگران می‌گویند این اقدامات روابط بین هانوی و واشنگتن را تیره کرده است، در حالی که ویتنام را به تعمیق پیوندهای اقتصادی و فناوری با پکن ترغیب می‌کند.

نگوین هونگ، متخصص زنجیره تأمین ویتنامی گفت:

 هانوی منافع استراتژیک خود را در اولویت قرار داده و روابط نزدیک‌تر با فروشندگان چینی را راهی برای ادغام منطقه‌ای عمیق‌تر می‌بیند.

مقامات آمریکایی هشدار می‌دهند که این معاملات می‌تواند به اعتماد شبکه آسیب برساند و دسترسی به فناوری پیشرفته آمریکایی را محدود کند.

منبع:

تازه ترین ها

لهستان: رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه هستند

وزیر امور دیجیتال لهستان اعلام کرد که رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه محسوب می‌شوند.

گسترش
1405/07/29 - 17:34- هوش مصنوعي

گسترش تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی به ۲۶ کشور دیگر

اوپن‌اِی‌آی در تلاشی برای افزایش درآمد، تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی را به ۲۶ کشور دیگر گسترش می‌دهد.

دگرگونی
1405/07/29 - 16:33- آسیا

دگرگونی صنعت خودرو با نرم‌افزار و فناوری دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که مدیران صنعت خودرو انتظار دارند نرم‌افزار و رشد بازار چین، این بخش را تا سال ۲۰۳۵ دگرگون کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.