about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت گُلدمَن ساکس، برای توسعه هوش مصنوعی خود از دانیل مارکو، مدیر سابق آمازون دعوت به همکاری کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت خدمات مالی گُلدمَن ساکس (Goldman Sachs)، دانیل مارکو، مدیر سابق آمازون را به‌عنوان رئیس جهانی مهندسی و علم هوش مصنوعی خود منصوب کرده است.

 دانیل مارکو که قبلاً بخش هوش عمومی مصنوعی (AGI) آمازون را رهبری می‌کرد، بیش از ۳۰ سال تجربه در دانشگاه‌ها، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های چندملیتی دارد.

 شرکت خدمات مالی گُلدمَن ساکس به‌طورجدی روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده است تا زیرساخت‌های فناوری خود را مدرن کند، بهره‌وری و قابلیت‌های مهندسی خود را افزایش دهد.

 دیوید سولومون، مدیرعامل این شرکت به‌تازگی در جریان کنفرانس درآمد سه‌ماهه این شرکت، بر استفاده از هوش مصنوعی در تغییر عملیات تأکید کرده است.

 گُلدمَن به‌عنوان بخشی از ابتکارات هوش مصنوعی خود، یک دستیار هوش مصنوعی مولد به نام جی اس اِی آی (GS AI)را به ۱۰ هزار کارمند خود معرفی کرده است و قصد دارد تا پایان سال دسترسی همه کارکنان به این مدل را گسترش دهد.

 دانیل مارکو در سمت جدید خود بر توسعه پلتفرم‌ها و محصولات هوش مصنوعی نظارت و در کنار راهول شارما، رئیس مهندسی پلتفرم هوش مصنوعی GS و بینگ شیانگ، رئیس تحقیقات هوش مصنوعی فعالیت خواهد کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.