about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمایت دونالد ترامپ از تیک تاک

علیرغم ممنوعیت تیک تاک در آمریکا،دونالد ترامپ خود را طرفدار تیک تاک معرفی کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که از شبکه اجتماعی تیک تاک حمایت می‌کند.

ترامپ طی مصاحبه ای گفت: 

من طرفدار شبکه اجتماعی تیک تاک هستم و از آن حمایت می کنم.

ترامپ قبلاً تیک تاک را که 170 میلیون آمریکایی از آن استفاده می‌کنند یک تهدید نامیده بود اما ماه گذشته به شبکه اجتماعی تیک تاک پیوست.

ترامپ در سال 2020 که رئیس‌جمهور آمریکا بود،تلاش کرد تیک‌تاک و وی‌چت متعلق به چین را ممنوع کند، اما دادگاه مانع او شد. در ژوئن 2021، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، مجموعه‌ای از دستورات اجرایی دوران ترامپ را که به دنبال ممنوعیت وی‌چت و تیک‌تاک بود، پس گرفت.

دادگاه استیناف ایالات متحده در منطقه کلمبیا اعلام کرد که سرنوشت شبکه اجتماعی تیک تاک را در هفته پایانی انتخابات ریاست جمهوری 2024 مشخص خواهد کرد.

به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند توسط این برنامه به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی داشته باشد یا از آنها جاسوسی کند، این برنامه در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.