about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عبدالوهاب بخشنده، دادستان ایلام خبر از دستگیری یک هکر زیرساخت های کشور در این استان با همکاری اطلاعات سپاه ایلام و سربازان گمنام امام زمان داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ بر اساس جدیدترین اخبار داخلی، عبدالوهاب بخشنده، دادستان استان ایلام در گفتگویی از همکاری اطلاعات سپاه استان با پاسداران گمنام امام زمان جهت دستگیری یک هکر عامل حملات سایبری به زیرساخت های کشور در این استان خبر داده است.

جزئیات دستگیری هکر زیرساخت های کشور در ایلام

بر اساس توضیحات آقای بخشنده، بعد از گزارش‌هایی که به دست اطلاعات سپاه استان ایلام رسید و با اقدامات فنی و اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان، فرآیند تشکیل پرونده برای متهم و ارسال آن به شعبه بازپرسی استان به سرعت انجام گرفت و با هماهنگی مقام قضایی، بلافاصله بعد از شناسایی محل اختفای متهم در یک شهر خارج از ایلام، عملیات دستگیری او اجرایی شد.

دادستان استان ایلام مدعی است این فرد، مسئول حملات سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور بوده و علاوه بر همکاری با چند گروه هکری بزرگ بین‌المللی، چندین گروه هکری را نیز شخصا تشکیل داده است.

وی در پایان، ضمن قدردانی از همکاری مردم استان ایلام با دستگاه قضا، اظهار کرد امنیت و آرامش مردم خط قرمز دستگاه قضایی کشور است و افرادی که قصد داشته باشند تحت تاثیر شبکه‌های معاند ماهواره‌ای، آن را خدشه‌دار کنند با برخورد سخت قوه قضاییه مواجه خواهند شد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
جایگاه
1405/05/22 - 10:30- هوش مصنوعي

جایگاه عربستان در زمینه داده‌ها و هوش مصنوعی

عربستان سعودی در حال تقویت جایگاه خود به عنوان قطب جهانی داده‌ها و هوش مصنوعی است.

تقویت
1405/05/22 - 10:07- تروریسم سایبری

تقویت مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری

هند و رژیم صهیونیستی همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت و بر نوآوری و تاب‌آوری تمرکز کردند.

شکایت
1405/05/21 - 21:00- اروپا

شکایت کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا

یک گروه مدافع حقوق بشر در آلمان، شکایتی کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا ارائه کرد.