about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

عبدالوهاب بخشنده، دادستان ایلام خبر از دستگیری یک هکر زیرساخت های کشور در این استان با همکاری اطلاعات سپاه ایلام و سربازان گمنام امام زمان داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ بر اساس جدیدترین اخبار داخلی، عبدالوهاب بخشنده، دادستان استان ایلام در گفتگویی از همکاری اطلاعات سپاه استان با پاسداران گمنام امام زمان جهت دستگیری یک هکر عامل حملات سایبری به زیرساخت های کشور در این استان خبر داده است.

جزئیات دستگیری هکر زیرساخت های کشور در ایلام

بر اساس توضیحات آقای بخشنده، بعد از گزارش‌هایی که به دست اطلاعات سپاه استان ایلام رسید و با اقدامات فنی و اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان، فرآیند تشکیل پرونده برای متهم و ارسال آن به شعبه بازپرسی استان به سرعت انجام گرفت و با هماهنگی مقام قضایی، بلافاصله بعد از شناسایی محل اختفای متهم در یک شهر خارج از ایلام، عملیات دستگیری او اجرایی شد.

دادستان استان ایلام مدعی است این فرد، مسئول حملات سایبری گسترده به زیرساخت‌های کشور بوده و علاوه بر همکاری با چند گروه هکری بزرگ بین‌المللی، چندین گروه هکری را نیز شخصا تشکیل داده است.

وی در پایان، ضمن قدردانی از همکاری مردم استان ایلام با دستگاه قضا، اظهار کرد امنیت و آرامش مردم خط قرمز دستگاه قضایی کشور است و افرادی که قصد داشته باشند تحت تاثیر شبکه‌های معاند ماهواره‌ای، آن را خدشه‌دار کنند با برخورد سخت قوه قضاییه مواجه خواهند شد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.