about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس ملی هلند روز دوشنبه اعلام کرد که به تمام سرورهای استفاده‌شده توسط بدافزارهای سرقت اطلاعات ردلاین و متا، که دو ابزار مهم و رایج در جرائم سایبری به شمار می‌روند، دسترسی کامل پیدا کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بدافزارهای سرقت اطلاعات یک تهدید جدی در حوزه امنیت سایبری محسوب می‌شوند و اغلب به عنوان ابزاری تحت عنوان "بدافزار به‌عنوان سرویس" فروخته می‌شوند.

این بدافزارها دستگاه‌های قربانیان را آلوده کرده و اطلاعات حساسی همچون جزئیات کارت‌های اعتباری و داده‌های رمز عبور را از بخش‌های تکمیل خودکار مرورگرها استخراج می‌کنند.

مجرمان سایبری پس از به دست آوردن این اطلاعات، آنها را به شکل "لاگ" دسته‌بندی کرده و در بازارهای فروش اعتبار به کلاهبرداران و مجرمان دیگری که قصد نفوذ به سازمان‌ها را دارند، می‌فروشند.

روز دوشنبه، پلیس ملی هلند، همراه با اف‌بی‌آی و سایر نهادهای همکار در ایالات متحده، استرالیا و بریتانیا، از مختل کردن فعالیت این دو بدافزار سرقت اطلاعات در وب‌سایتی تحت عنوان عملیات مگنوس خبر دادند.

این وب‌سایت شمارش‌گری را نشان می‌دهد که تا ظهر سه‌شنبه (به وقت محلی هلند) برای اعلام خبرهای بیشتر، زمان باقی‌مانده است.

ویدئویی که در این سایت قرار دارد، تبلیغات مشابهی با تبلیغات مجرمان سایبری دارد و اعلام می‌کند که پلیس آخرین به‌روزرسانی را برای هر دو بدافزار ردلاین و متا ارائه کرده است.

این ویدئو توضیح می‌دهد که عملیات بین‌المللی موفق به دسترسی کامل به تمامی سرورهای ردلاین و متا شده است.

این ویدئو میزان این دسترسی را نشان می‌دهد و پنل‌های مدیریت، کد منبع بدافزار و فهرستی از چندین نام کاربری افرادی که از این ابزار بدافزار به‌عنوان سرویس استفاده کرده‌اند را نمایش می‌دهد.

در این وب‌سایت اعلام شده که طرف‌های درگیر مطلع خواهند شد و اقدامات قانونی در جریان است، ویدئو نیز با نمایشی از دست‌های دستبند زده می‌افزاید:

از اینکه این به‌روزرسانی را نصب کردید، متشکریم. مشتاقانه منتظر دیدار شما هستیم.
 

منبع:

تازه ترین ها
محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.

تدابیر
1405/06/21 - 16:35- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی هوش مصنوعی برای مدارس آمریکا توسط مایکروسافت

مایکروسافت و معلمان، تدابیر حفاظتی هوش مصنوعی را برای مدارس تعیین کردند.

جاسوسی
1405/06/21 - 15:39- آسیا

جاسوسی به سبک تلویزیون‌های هوشمند ال‌جی

ال‌جی ادعاهای مربوط به ضبط مکالمات محیطی توسط تلویزیون‌های هوشمند خود را تکذیب کرد.