حضور رؤسای سایبری رژیم صهیونیستی در کنفرانس سایبرتک پاناما
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بیش از 1000 کارشناس و مدیر سایبری از سراسر جهان در سایبرتک (Cybertech) آمریکای لاتین، که هفته گذشته برای ششمین سال متوالی در شهر پاناما برگزار شد، شرکت کردند. پاناما قصد دارد به یک مرکز سرمایهگذاری پایدار تبدیل شود و به دنبال تقویت همکاری خود با رژیم صهیونیستی در زمینههای فناوری و اقتصادی است.
جاناینا توانی منکومو (Janaina Tewaney Mencomo )، وزیر امور خارجه پاناما؛ ایتای بار دوف (Itai Bar-Dov)، سفیر رژیم صهیونیستی در پاناما؛ امیر راپاپورت (Amir Rapaport)، کارآفرین و بنیانگذار سایبرتک؛ دانیلو فرناندز (Danilo Fernandes)، مدیر ارشد شرکت «Cable & Wireless»؛ آویرام آتزابه (Aviram Atzaba)، مدیر اجرایی روابط خارجی اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی؛ لیزا پلاژمیر (Lisa Plaggemier)، مدیر اجرایی اتحادیه امنیت سایبری ملی ایالات متحده؛ و بسیاری دیگر از شخصیتهای ارشد بینالمللی از حوزههای امنیت سایبری، هوش مصنوعی (AI)، اینترنت اشیا و ... از جمله شرکت کنندگان برجسته در کنفرانس بودند.
در این کنفرانس کارگاههای آموزشی توسط «CAPATEC» برگزار شد که در زمینه ترویج فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در پاناما فعالیت میکند.
برخی از موضوعات مطرح شده در کنفرانس شامل امنیت سایبری در عصر هوش مصنوعی؛ چالشهای اصلی امنیت سایبری برای سال 2024؛ توسعه سیستمهای سایبری زیست محیطی؛ آرایه سایبری رژیم صهیونیستی در جنگ علیه حماس؛ چالشهای هوش مصنوعی؛ زنان در فناوری و موارد دیگر بود.
سایبرتک آمریکای لاتین در سال 2017 تأسیس شد و به عنوان یک پلتفرم اتصال دنیای امنیت سایبری، نوآوری و تجارت در آمریکای لاتین عمل میکند. رویداد امسال با حمایت مشترک سفارت رژیم صهیونیستی در پاناما و با مشارکت سازمانهای سراسر جهان، استارتآپهای پویا از آمریکای لاتین، رهبران صنعت و تصمیمگیرندگان برگزار شد.
کنفرانس بینالمللی پاناما نشان دهنده ادغام منحصر به فرد فناوری، صنعت، دولت و دانشگاه است. دفتر ارتباطات و نوآوری پاناما در تلاش است تا این کشور را به یک مرکز جهانی برای تحول دیجیتال تبدیل کند و آینده فناوری را شکل دهد.
چهرههای کلیدی در پاناما اعلام کردند که یکی از اهداف کنفرانس ترویج ابتکارات اقتصادی با رژیم صهیونیستی و نمایش همه امکاناتی است که پاناما میتواند به بازار اسرائیل ارائه دهد؛ که شامل همکاری با شرکتهای اسرائیلی در زمینههایی مانند فناوریهای غذایی، فناوری پیشرفته، بازرگانی و صنعت داروسازی است.
پاناما علاقهمند به ترویج همکاری با صنعت اسرائیل است که در زمینههای مختلف مانند امنیت سایبری، بیوتکنولوژی و هوش مصنوعی، کشاورزی، نوآوری، مدیریت آب، انرژیهای تجدیدپذیر و غیره به عنوان یک رهبر جهانی در نظر گرفته میشود. کارشناسان ادعا کردند که تقویت همکاری به 2 طرف کمک خواهد کرد و موقعیت پاناما را به عنوان پیشرو در نوآوری و یک بازیگر کلیدی در بازار جهانی ارتقا خواهد داد.
برای شرکتهای جهانی، به ویژه در بخش دیجیتال، انگیزه سرمایهگذاری در پاناما به دلیل ترکیبی از چندین عامل وجود دارد : موقعیت استراتژیک پاناما و زیرساختهای دیجیتال توسعه یافته آن؛ محیط نظارتی مناسب برای کسب و کار؛ نیروی کار ماهر؛ ابتکارات و مشوقهای دولتی؛ وضعیت پاناما به عنوان یک مرکز مالی؛ دسترسی به بازارهای منطقهای از طریق قراردادهای تجارت آزاد؛ و کیفیت بالای زندگی آن.
رژیم صهیونیستی و پاناما در ژانویه 2020 توافقنامه تجارت آزاد را امضا کردند. این توافقنامه دسترسی ممتازی را برای هر 2 طرف در راستای صادرات محصولات به بازارهای یکدیگر و امکان ایجاد یک محیط مساعد برای تجارت و سرمایهگذاری فراهم میکند و در نتیجه توسعه اقتصادی و همکاری را ارتقا میدهد.
سفیر اسرائیل در پاناما با اشاره به روابط قوی اقتصادی و تجاری بین رژیم صهیونیستی و پاناما اظهار داشت :
«موقعیت استراتژیک مهم پاناما به عنوان پل زمینی که آمریکای شمالی و جنوبی را به هم متصل میکند، امکان نمایش فناوریهای برتر اسرائیل در امنیت سایبری، فینتک، حفاظت از سیستمهای مالی و موارد دیگر را در سراسر قاره فراهم میکند.»
امیر راپاپورت، کارآفرین و بنیانگذار سایبرتک، نیز در این خصوص گفت :
«سایبرتک آمریکای لاتین اهمیت زیادی در تقویت روابط اقتصادی، فناوری و تجاری بین پاناما و اسرائیل دارد.»