about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیرعامل انویدیا در ضیافت شام رسمی دونالد ترامپ برای شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین شرکت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک فرد آگاه اعلام کرد که جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، قرار است در ضیافت شام رسمی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به‌افتخار شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، شرکت کند.

قرار است ترامپ و شی در تاریخ ۲۴ سپتامبر در واشنگتن با یکدیگر دیدار کنند.

حضور هوانگ در این ضیافت شام، هم‌زمان با افزایش نگرانی‌های عمومی نسبت به خطرات احتمالی هوش مصنوعی صورت می‌گیرد. شرکت انویدیا تأمین‌کننده تراشه برای توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی است و همین امر، این شرکت را به بازیگری کلیدی در مباحث جهانی پیرامون این فناوری تبدیل کرده است.

ایالات متحده و چین دو نیروی اصلی پیشران در توسعه ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی و گسترش جهانی این فناوری هستند.

ضیافت‌های رسمی دولتی از جمله عالی‌ترین افتخارات دیپلماتیکی محسوب می‌شوند که رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند به یک رهبر خارجی اعطا کند و معمولاً به سران کشورهای متحد اختصاص دارند.  

میزبانی ضیافت رسمی برای شی جین‌پینگ ازآن‌جهت حائز اهمیت است که ترامپ اغلب چین را به‌عنوان یک رقیب توصیف می‌کند. شی جین‌پینگ نیز زمانی که ترامپ در ماه مه به چین سفر کرده بود، ضیافت رسمی مشابهی برای او ترتیب داده بود. هوانگ در آن مراسم حضور داشت؛ همان‌طور که ایلان ماسک (مدیرعامل اسپیس‌اکس و مشاور پیشین ترامپ) و تیم کوک (مدیرعامل اپل) نیز در آن شرکت کرده بودند.

ترامپ از زمان آغاز دومین دوره ریاست‌جمهوری خود، تنها یک ضیافت رسمی دولتی برگزار کرده است که به‌افتخار پادشاه چارلز و ملکه کامیلا از بریتانیا ترتیب داده شد.

منبع:

تازه ترین ها
سازمان
1405/06/25 - 13:17- هوش مصنوعي

سازمان ملل خواستار حاکمیت فوری هوش مصنوعی شد

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل خواستار حاکمیت فوری هوش مصنوعی شد.

حضور
1405/06/25 - 12:53- آمریکا

حضور مدیرعامل انویدیا در ضیافت شام ترامپ برای رئیس‌جمهور چین

مدیرعامل انویدیا در ضیافت شام رسمی دونالد ترامپ برای شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین شرکت خواهد کرد.

برنامه
1405/06/25 - 12:27- سایرفناوری ها

برنامه توسعه پنج ‌ساله‌ چین برای تولید اطلاعات الکترونیکی

چین اخیراً برنامه توسعه ۵ ساله‌ای را برای بخش تولید اطلاعات الکترونیکی منتشر کرد.