about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

سازمان اطلاعات نظامی هلند نسبت به افزایش حملات از سوی روسیه با هدف بی‌ثبات‌سازی جامعه هشدار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در این گزارش اطلاعاتی همچنین به تهدیداتی از جانب چین در پی حمایت این کشور از مسکو اشاره شده است.

سازمان اطلاعات نظامی هلند و سرویس امنیتی MIVD روز سه‌شنبه اعلام کردند که هکرهای روسی سال گذشته یک تأسیسات عمومی هلندی را هدف حمله قرار داده‌اند.

هدف این حمله، سیستم کنترل دیجیتال یک تأسیسات عمومی نامشخص در هلند بوده و بنا بر گزارش سالانه MIVD، این نخستین حمله شناخته‌شده روسیه به زیرساخت‌های حیاتی هلند محسوب می‌شود.

این گزارش همچنین به سایر حملات سایبری علیه متحدان اروپایی اوکراین در جریان جنگ کنونی پرداخته است.

به گفته MIVD، هلند به دلیل حمایت مستمرش از اوکراین، برای مسکو یک کشور هدف جذاب محسوب می‌شود.

هفته گذشته، روبن برکلمنز، وزیر دفاع هلند، از اختصاص ۱۵۰ میلیون یورو (معادل ۱۷۲ میلیون دلار) برای سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین خبر داد.

پیتر ری‌زینک، رئیس MIVD، در گزارش سالانه این نهاد گفت:

ما شاهد افزایش تهدید روسیه علیه اروپا هستیم، حتی در صورت پایان احتمالی جنگ با اوکراین.

او افزود که حمله سال گذشته به خدمات عمومی با هدف به دست گرفتن کنترل سیستم صورت گرفته بود، اما این اقدام خنثی شد.

ری‌زینک همچنین بیان کرد:

تا آنجا که ما اطلاع داریم، این نخستین بار است که چنین حمله خرابکارانه‌ای علیه سیستم‌های کنترل دیجیتال در هلند انجام شده است.

این نهاد همچنین نسبت به اقدام واحدهای روسی برای نقشه‌برداری از زیرساخت‌ها و انجام اقدامات خرابکارانه در دریای شمال که میان بریتانیا و قاره اروپا قرار دارد، هشدار داد.

به گفته سازمان اطلاعات هلند، فعالیت‌های خرابکارانه روسیه در بستر این دریا کابل‌های اینترنت، منابع آب و تأمین انرژی را هدف قرار داده‌اند.

در این گزارش همچنین تأکید شده که چین همچنان با حمایت از مسکو و همچنین از طریق فعالیت‌های مجزای جاسوسی سایبری، تهدیدی جدی برای اروپا به شمار می‌رود.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.