about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل مدعی شد برخی دیپلمات‌ها در زمستان گذشته هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند و چین را به مداخله در این امر متهم کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از سی ان ان، گوگل دیروز سه شنبه اعلام کرد تعدادی دیپلمات جنوب شرق آسیا در زمستان سال قبل توسط یک گروه جاسوسی سایبری هدف قرار گرفتند. گوگل افزوده این گروه احتمالاً با منافع استراتژیک دولت چین همسویی دارند.بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط گوگل، هکرها در اسفند گذشته بخشی از ترافیک وب را تحت کنترل گرفته، کاربران را به صفحات جعلی هدایت کرده و آنها را به بارگذاری یک بدافزار ترغیب کردند و در نهایت از طریق نصب این بدافزار معیوب دسترسی مخفیانه به دستگاه های الکترونیک دیپلمات ها ممکن شده است.گوگل اعلام کرد برای همه کاربرانی که تحت تأثیر این حمله قرار گرفته‌اند، پیام هشدار ارسال شده است. دامنه تأثیر و اینکه کدام کشورهای جنوب شرقی آسیا هدف قرار گرفته‌اند، توسط گوگل فاش نشده است. سخنگوی وزارت امور خارجه چین دیروز سه‌شنبه در پاسخ به سوالی در مورد یافته‌های گوگل گفت که از این موضوع بی‌اطلاع است و گوگل را به انتشار اطلاعات نادرست در مورد به اصطلاح «حملات هکرهای چینی» متهم کرد.سال‌هاست که مقامات آمریکایی در دولت‌های جمهوری‌خواه و دموکرات تلاش کرده‌اند تا چین را به حملات سایبری متهم کنند. این در حالی است که کاخ سفید خود حملات هکری متعددی را علیه کشورهای دیگر اجرا می کند و ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژآنس امنیت ملی آمریکا اطلاعات متنوعی را در یک دهه اخیر در این زمینه افشا کرده است.

ماه گذشته، مایکروسافت مدعی شد آسیب‌پذیری‌های نرم افزار شیرپوینت سرور، توسط برخی هکرهای چینی مورد سوءاستفاده قرار گرفته و از این طریق اطلاعاتی از نهادهای دولتی مختلف آمریکا سرقت شده است. پکن پیش از این دخالت خود در هک مایکروسافت را انکار کرده بود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.