about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

گوگل آنالیتیکس حساب کاربران ایرانی را طبق بند ۱۴ شرایط استفاده از خدمات گوگل که اجازه پایان دادن به توافق ارائه خدمات با اطلاع دادن به کاربر را به این شرکت می‌دهد، تعلیق کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، برخی رسانه‌ها این اقدام را با تحریم‌های آمریکا مرتبط دانسته‌اند اما برخی دیگر اعلام کرده‌اند طبق مجوز وزارت خزانه‌داری آمریکا موسوم به «دی-۲»، ارائه خدماتی مانند گوگل آنالیتیکس به کاربران ایرانی، قانونی است.

یک پژوهشگر اینترنت، در حساب ایکس خود نوشت که اگر این اقدام به تحریم‌های آمریکا مرتبط باشد، این تصمیم غیرموجه به نظر می‌رسد.

او تاکید کرد که طبق مجوز «دی-۲»، خدماتی مانند گوگل آنالیتیکس که امکان مرور وب و اشتراک‌گذاری اطلاعات را فراهم می‌کنند، در صورتی که الزامات مرتبط را رعایت کنند، می‌توانند قانونی تلقی شوند.

آنالیتیکس سال ۱۳۹۱ دسترسی کاربران به این سرویس را در کوبا مسدود کرده بود.

گوگل دلیل این محدودیت را تحریم‌های آمریکا علیه کوبا اعلام کرد.

در این مجوز عمومی، از جمله به گسترش دسترسی به شبکه‌های اجتماعی، پلتفرم‌های کنفرانس‌های ویدیویی، بازی‌های رایانه‌ای، پلتفرم‌های آموزش مجازی، ترجمه خودکار و خدمات تایید هویت کاربران اشاره شده است.

گوگل آنالیتیکس یک سرویس رایگان است که آمار بازدید‌کنندگان یک وب‌سایت را نشان می‌دهد.

در چند سال گذشته دو شرکت آمریکایی اپل و گوگل با استناد به قوانین تحریمی آمریکا، ارائه برخی خدمات به ایرانیان را متوقف کرده‌اند.

مرکز ملی فضای مجازی پیش از این اعلام کرده بود ۴۴ درصد از ۲۲۷ خدماتی که گوگل ارائه می‌کند، در ایران مسدود است.

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.