گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محمد هادی ایمانیه در اولین شورای کشاورزی استان در سال 1403 بر ارزیابی مداوم و مستمر تاکید کرد و گفت: همه فرمانداران و روسای ادارات جهاد کشاورزی در شهرستانها در حوزه گیاهان دارویی، اصلاح الگوی کشت، احداث گلخانه و صنایع تبدیلی، پر کردن چاههای غیرمجاز، نصب کنتور و هوشمند شدن چاههای کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک به صورت مستمر پایش شوند.
استاندار فارس خواستار توجه جدی مسئولین ذیربط به حوزه گیاهان دارویی شد و افزود: در زمینه گیاهان دارویی دستگاههای ذیربط در سطح مدیران کل و معاونین جلسات فشردهای برگزار و گزارش جلسات را ارائه کنند.
وی در ادامه خواستار اعلام برنامه عملیاتی در حوزه جهاد کشاورزی در سال 1403 شد و افزود: برنامه عملیاتی مد نظر را برای دانش بنیان شدن حوزههای مرتبط با جهاد کشاورزی تا پایان اردیبهشت سال جاری ارائه دهید.
ایمانیه استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت کردن تولید برخی محصولات کشاورزی و دامی را اقدامی ارزشمند در حوزه جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تشکیل شود؛ علی رغم اینکه شاید این علم جدید مشکلاتی داشته باشد، اما در زمینه جهاد کشاورزی، مصرف سوخت، دامداری و دامپروری، اصلاح الگوی کشت قطعا موثر و راهگشا است و میتوان از این طریق تناسب بین کاشت محصولات زراعی و میزان تقاضا را رعایت کرد.
وی در ادامه از مشارکت مردم در جهش تولید سخن گفت و با اشاره بر اینکه فارس در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی رتبههای برتر را دارد، گفت: تعاونی اشتغال و تولید سازمان جهادکشاورزی و زیرمجموعه آن، با مشارکت مردم وبا هدف ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیرههای ارزش تشکیل شود؛ قطعا تحقق این موضوع برای تولید کنندگان و مشارکت کنندگان سودمند خواهد بود.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه هدف گذاری کردهایم تا حداقل یک میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی طی هرسال در استان داشته باشیم، افزود: میزان سرمایه گذاری داخلی و خارجی مختص به سال 1403 را در حوزه جهادکشاورزی مشخص و ارائه کنید.
وی با تاکید بر اینکه با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، با قاطعیت برخورد خواهد شد، تصریح کرد: در جلسه امروز تکلیف را شفاف روشن کرده ایم؛ امحا کشتهایی که از آبهای غیرسالم استفاده میکند برعهده جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و با همکاری نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه قضایی است.
ایمانیه با تصریح بر اینکه هیچ فردی حق ندارند سلامت مردم را در معرض خطر قرار دهد، ادامه داد: دو پیشنهاد برای فعالین این حوزه نیز وجود دارد ابتدا تهاتر زمین در مکان مناسب به جایگزینی زمینهای فعلی و یا مساعدت در کاشت درختهای غیر مثمر و احداث جنگل کاری و همچنین ایجاد صنایع چوبی مساعدت میشود.