about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ساندار پیچای (Sundar Pichai)، مدیرعامل گوگل، در زمان برگزاری اجلاس آی/اُ 2017 (Google I/O 2017) از وبگاه جدیدی به نام «Google.ai» رونمایی کرد. این وبگاه با هدف در دسترس قرار دادن فواید آخرین تحقیقات صورت گرفته روی یادگیری ماشینی برای همه‌ی علاقه‌مندان ایجاد شد و ابزارها، کاربردهای هوش مصنوعی و پژوهش‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
وبگاه Google.ai توسط گوگل برین (Google Brain)، بخش تحقیقات یادگیری عمیق و هوش مصنوعی این شرکت میزبانی می‌شود. این وبگاه به کاربران اجازه می‌دهد به سرعت به آزمایش‌هایی جذاب از پیشرفت‌های شرکت یاد شده دسترسی پیدا کنند. از جمله ابزارهای موجود در این بستر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.


•    آتودرا (AutoDraw): این ابزار با کمک هوش مصنوعی به کاربران خود کمک می‌کند تا حتی در صورت عدم توانایی در نقاشی، بتوانند طرحی بکنند. این کار با پیش‌بینی نقاشی کاربر و پیشنهاد اشیا مختلف به وی انجام می‌شود. به عنوان مثال با کشیدن یک مستطیل و دو دایره در زیر آن، تصویر طراحی شده به صورت خودکار به یک خودرو تغییر می‌کند.
•    دواِت (Duet): به کاربر اجازه می‌دهد از طریق یک صفحه‌کلید مجازی به نواختن پیانو بپردازد. همچنین در همکاری با وی یا به صورت مستقل نت‌های موسیقی جدید ایجاد می‌کند.
•    کوییک دِرا (Quick, Draw!): یک بازی رایانه‌ای که در آن هوش مصنوعی سعی می‌کند نقاشی کاربر را حدس بزند.
•    تعداد زیادی از ویدئوها و پست‌های مختلف در مورد تلاش گوگل یا همکاری آن‌ها با دیگر شرکت‌ها در زمینه‌ی هوش مصنوعی را در آن وجود دارد.


تنسورفلو (TensorFlow)، نام سامانه‌ی یادگیری ماشینی گوگل است که مدت کمی بعد از عرضه توسعه‌دهندگان بسیاری شروع به استفاده از آن کردند؛ اما به صورت پیوسته پژوهش‌های بسیاری از سوی دانشگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مستقل منتشر می‌شود و گوگل قصد دارد به آن‌ها کمک کند تا نتیجه‌ی تحقیقاتشان در دسترس قرار بگیرد.
پیچای اشاره کرد امروزه ایجاد مدل‌های یادگیری ماشینی بسیار وقت‌گیر بوده با چالش‌های بسیاری همراه است؛ زیرا مهندسان با مهارت کمی در این زمینه وجود دارد. با وجود این خدمات ابری و تنسروفلوی گوگل در همه‌جا حضور داشته و محققان می‌توانند با انجام فعالیت کمتر، نتیجه‌ی بیشتری به دست بیاورند.
پیچای برای نمونه به قابلیت آتو اِم.ال (AutoML)، اشاره کرد که در آینده یک شبکه‌ی عصبی می‌تواند به صورت مستقل خود یک شبکه‌ی عصبی دیگر تولید کند. این یک گام بزرگ برای به کنترل در آوردن شبکه‌های زایشی خصمانه  (GANs) و یادگیری تقویتی  (reinforcement learning) در زمینه‌های پژوهشی جدید است.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.